MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma'dan Açıklama

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Ülkücü Hareket’in her zaman devletin ve milletin birliğinden yana olduğunu vurguladı.

"MHP, 2019 seçimlerinden de güçlenerek çıkacak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, partisinin 2019 yerel seçimlerinden daha da güçlenerek çıkacağını belirtip, “MHP, rejimin ve Türk Milleti’nin teminatıdır. Milliyetçi Hareket’in temsil ettiği uzlaşmacı, kucaklayıcı ve birleştirici misyonuna yönelik iftira, fitne ve nifak mesaisinin Türk Milleti’nde karşılığı yoktur” dedi. 
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Sarıçam İlçe Belediyesi’nin insan odaklı, milli ve manevi değerleri koruyan MHP’li belediyecilik anlayışıyla hizmet ürettiğini kaydeden MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, teşkilat olarak 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Sarıçam halkından yeniden güvenoyu almak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde yürümeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan Kızılelma, “Milliyetçi Hareket, duruşu itibariyle devletin ve milletin birliğinin yanındadır. Varlık sebebi Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olan, bu uğurda büyük özverilerde bulunan partimizi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alanlar iyi bilsinler ki; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatleri her şeyden önce gelir.MHP teşkilatlarında görev almanın ilk ve en önemli şartı da davaya, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beye sadakattir” dedi. 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin terör örgütlerine karşı amansız mücadele verirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim” diyerek örnek devlet adamlığı iradesini ortaya koyduğunu dile getiren Başkan Kızılelma, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin sonuna kadar emrinde olmaktan, yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Kolaya değil çileye, hazıra değil emeğe talip olduk. Tabanın hassasiyetine güvenerek, gerçek dostların tenkit ve tavsiyelerini dinleyerek, faydasız, acımasız, vefasız zihniyetlerden uzak durarak milli ruhla, milli vicdanlara, milli şuura inanmış olarak çalışmaya devam ediyoruz. Türk Milleti’nin yegane umudu, güvenç kaynağı, milli direncin adresi MHP’nin zafer sancağını Sarıçamlı hemşehrilerimizin desteğiyle dalgalandırma devam edeceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri