Milli İttifakta Büyük Çatlak Oylarımız MHP Dediler

ÜlkücüMedya Özel Haber...Milli İttifakta (BBP-SP) Büyük Çatlak…

Yüzde 10’luk seçim barajı sebebiyle her seçimde gündeme geldiği gibi 7 Haziran seçimleri öncesinde de gündeme gelen, sıkıntılı bir süreçten sonra Büyük Birlik Partisi ile Saadet Partisi’nin ittifakı ile sonuçlanan oluşumda partiden kopmalar var.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin politikalarının partiye zarar verdiğini düşünen, parti içinde uzunca bir zamandır konuşulan konular artık alenen konuşulmaya ve partiden ayrılmalara yol açıyor.

MHP SAFLARINA GEÇMEYE KARAR VERDİLER

BBP kurucularından, eski milletvekili ve genel başkan yardımcısı Ökkeş Şendiller başta olmak üzere, yine eski genel başkan yardımcılarından Atilla Türedi, eski ve mevcut bazı genel başkan yardımcıları, Eski Alperen Ocakları Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu ile bu isimlerin yakın çevrelerindeki birçok önemli isim, BBP Rize İl Başkanı ve yönetimi, Isparta’dan bazı ilçe yöneticilerinin partilerinden ayrılarak Milliyetçi Hareket Partisini destekleyecekleri öğrenildi.

Ülkücü Medya olarak BBP Genel Merkezinden önemli bir isimden aldığımız bilgilere göre; ismi zikredilenlerin yanı sıra; burada ismi geçmeyen, ancak kendilerini merhum Genel Başkan “Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşları” olarak adlandıran birçok üst düzey yönetici, myk üyeleri, il ve ilçe yöneticisi ile partilinin 7 Haziran seçimlerinde MHP’yi destekleyecekleri belirtildi.

ÜlkücüMedya

27 Mayıs 2015 günü saat 00.47'de aşağıdaki açıklama eklenmiştir.

Kıymetli okuyucularımız, ülküdaşlarımız, BBP’liler, SP’liler;

Haberimiz hakkında sizlerden çeşitli yorumlar gelmektedir.

Öncelikle belirtelim ki haberimiz DOĞRUDUR.

Haber kaynağımız haberde belirtildiği gibidir.

Haberde adı geçen Ökkeş Şendiller 25 Mayıs 2015 günü facebook sayfasından aşağıdaki açıklamayı yapmıştır. Şimdi Ökkeş Şendiller’e soruyoruz; haberin yayınlandığı gün (23 Mayıs 2015) saat 21.25 sıralarında eski milletvekili bir arkadaşınız sizi telefonla arayıp, Ülkücü Medya haber sitesinin böyle bir haber yapacağını ve buna ne dediğini sormadı mı? Siz de haberin yapılmasında bir mahzur olmadığını söylemediniz mi?

Şendiller’in bu konuda vereceği cevabı merakla bekliyoruz.

"ZARURİ BİR AÇIKLAMA
Ülkücü medya isimli internet sitesinde Bizim de içinde bulunduğumuz bir grup arkadaşın MHP'ye geçeceğimiz hususunda bir haber yapılmıştır.Bu ve benzeri haber ve yorumlar bizim bilgimiz dışındadır.
Bizim duruşumuz ve yerimiz bellidir.Bunu herkes bilir."

Biz Büyük Birlik Partisi’nin halen partide önemli bir görevde bulunan bir yetkilisinin bize verdiği bilgileri yayınladık, Ökkeş Şendiller’den de kendisiyle ilgili teyit aldık.

Yorumlardaki kötü sözler sahiplerine aittir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

ÜlkücüMedya

  •  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri