Narin Güran Cinayetinde Flaş Gelişme! Narin'in Babası Katilin Kimliğini Açıkladı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın vahşice öldürülmesiyle ilgili soruşturma devam ederken, 42 gündür katil ya da katiller tespit edilemedi. Narin'in babası Arif Güran, kızının katiliyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve gözaltına alınan aile üyelerine dikkat çekti.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayeti, Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. Soruşturma süreci devam ederken, acılı baba Arif Güran’dan önemli açıklamalar geldi. 42 gündür katilin tespit edilememesi üzerine, baba Güran, kızının katili olduğundan şüphelendiği ismi açıkladı ve gözaltına alınan aile bireylerine ilişkin dikkat çeken detayları paylaştı.

“Kimse Görmedi, Kimse Duymadı!”

Narin’in kaybolduğu gün ile ilgili konuşan baba Arif Güran, kızının bir köy içinde kaybolduğunu ancak kimsenin bu duruma tanık olmadığını belirterek isyan etti. Güran, “Bir köyün içinde kızım kayboluyor, kimse görmüyor. Herkes kör olmuş, kimse duymuyor. Bunu nasıl anlamalıyım?” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan baba, eşi Yüksel Güran ve oğlu Enes Güran'ın da tutuklanması sonrası ailesi hakkında “Devlet 12 kişi ailemden gözaltına alındı. Karım, abim, oğlum, yengem... Varsa bir suçları, devlet cezasını verecek. Ben hiçbirinin yanına gitmedim ve destek olmadım” ifadelerini kullandı.

“Devlet Olmasa Kızım Hiç Bulunmazdı”

Soruşturmanın halen devam ettiğini vurgulayan baba Güran, devletin çalışmasını övdü. “Zaten devlet olmasa belki de kızım hiç bulunmazdı. Şu an durmamış, çalışmaya devam ediyor. Bu olayın aslını ve gerçeğini devlet çıkaracak” dedi.

Kırmızı Araba Detayına Dikkat Çekti

Güran, kızının öldürülmesiyle ilgili olarak tutuklanan Nevzat Bahtiyar’ın aracına dair detaylar verdi. “Nevzat’ın arabası kapısının önünde değildi. Normalde o arabayı oğlu kullanıyor. Bu araba nasıl Nevzat’a geldi, kim getirdi? O gün o kırmızı araba köyde değildi” diyerek, şüphelerini dile getirdi.

Nevzat Bahtiyar'ın tutuklanmasının ardından itirafçı olarak adlandırılmasına tepki gösteren baba, “O kırmızı araba kimin elindeydi, niye açıklanmıyor? Bu adam her akşam gelip yanımda oturuyor, çay içiyoruz. Bana sorarsanız, katil o değilse bile saklayandır” ifadeleriyle şüphelerini dile getirdi.

“Kızımı Kim Sakladı?”

Narin’in cinayetiyle ilgili olarak Nevzat Bahtiyar’dan şüphelendiğini belirten baba, “O namussuz o arabayı getirip kızımı avlunun içinde arabaya koymuş. Ondan başka da kimse değil” dedi. Baba Güran, kızını kaybettikten sonra yaşadığı olayları anlatırken, tutuklanan şahsın sürekli olarak ailesinin yanında olduğunu ve kendisini kandırdığını söyledi.

Baba Arif Güran, “Bu insan canidir, bu insan her akşam yanıma geliyor, namaz kılıyoruz. Eğer o kadar kalbinde bir şey varsa bana derdi. Bir de itirafçı diyorlar, Allah’tan korkmuyor musunuz? Tüm televizyonlarda itirafçı diyorlar, kızım bulunduktan sonra o vahşi yakalandı, kaçtığı için devlet boğazından tuttu. Neresi bunun itirafçı?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

“Devlet Gerçeği Ortaya Çıkartacak”

Olayın tamamen aydınlatılması için yetkililere güvenini dile getiren Güran, "İlk günden beri dediğim gibi, eğer bir suçları varsa devlet cezasını verecek, yoksa evlerine gelecekler. Nevzat Bahtiyar gidip kızımı saklamış. Ondan başka kimse değil. Jandarmanın gördükleri yer de bunu söylüyor. Kızım tepeye çıkmamış. Orada o cani olaydan birkaç gün önce kızıma para vererek kendine alıştırmış. Zaten son ifadesinde gelip benim evimden sözde götürmüş." ifadelerini kullanarak kızının katilinin bulunmasını istediğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri