Sebahattin Kılıç ve Mersin'i

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Syn. SEBAHATTİN KILIÇ yönetim anlayışı ile ve Ülkücü Hareket adına yaptığı kritik hamlelerle görevine tüm istikrarıyla devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Syn. SEBAHATTİN KILIÇ yönetim anlayışı ile ve Ülkücü Hareket adına yaptığı kritik hamlelerle görevine tüm istikrarıyla devam ediyor. Yerel yönetimde Mersin İli ve İlçelerin Teşkilat yapılanmasını maximum seviyeye çıkaran ve Ülkücü Hareket adına yaptığı tüm çalışmalar yakından takip ediliyor.

SEBAHATTİN KILIÇ Ülkücü Derneklerindeki birlik beraberlik mesajını daima ön planda tutarak Ülkücü Hareket adı altında yapılan çalışmaların Teşkilat için değil Büyük TÜRKİYE Ülküsü için yapıldığını defalarca ispatlar nitelikte çalışmalarda bulundu, bunun yanı sıra yönetimsel çalışmalarda teşkilattaki birlik beraberlik anlayışı doruğa çıkmış oldu. Yapılan bütün çalışmaların hem fikir anlayışı hem de Ülküsel olarak yapılandırılmasında öncü olan SEBAHATTİN KILIÇ göreve geldiği günden beri hız kesmeden Ülkücü Harekete katkıda bulunmaya devam ediyor.

2014 Yerel Seçimlerinden önce Syn. Devlet Bahçeli tarafından göreve getirilen ve bugünkü Belediye Yapılanmasında Syn. BURHANETTİN KOCAMAZ ile birlikte çok kritik kararlar almış ve mersinin kaderine etki edecek projelere imza atmışlardır. Yapılan çalışmalar nokta atış niteliğinde olup büyük Mersin halkının tüm ihtiyaçlarını kapsayacak şekilde sıralamaya alınmıştır, hal böyle olunca yeni Belediye ve yeni yönetimin Mersin adına yaptıkları bütün kaliteli çalışmaları verilen Ülkü mesajında o mesajın boşa verilmediğini, birlik beraberliğin eşit şartlarda halka ve yönetime fayda sağladığını görmüş oluyoruz.

Mersin MHP İl Başkanı Syn. SEBAHATTİN KILIÇ tüm Mersin Halkına çağrıda bulunup Syn. BURHANETTİN KOCAMAZ ile birlikte tüm Mersine Sahip çıkalım Merisini beraber yönetelim mesajını veriyorlar, ayrıca her vatandaşın İl Başkanlığına gidip yönetimle tanışmalarını ve Ülkücü Harekete destek vermelerini isteyen Başkan; Tüm Mersin Halkını Mersin MHP İl Başkanlığına davet ediyor.

Syn. SEBAHATTİN KILIÇ ve Syn. BURHANETTİN KOCAMAZ’ a Ülkücü Hareket adına yaptıkları tüm çalışmalar için teşekkürü bir borç biliyor ve Büyük Ülkücü Hareketin varlığını temenni ediyoruz.

Tıklayın Sosyal Medyadan Takip Edin…              

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri