Tarık Kaplan MHP'den Başka Çıkış Yolu Yok !

MHP Adana Milletvekili aday adayı Tarık Kaplan, yola memleketi Kozan’dan çıktı. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan’da büyük ilgi gören Kaplan...

MHP Adana Milletvekili aday adayı Tarık Kaplan, yola memleketi Kozan’dan çıktı. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, Kozan’da büyük ilgi gören Kaplan için, “Tarık Kaplan Kozan’ın öz evladı” ifadesini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili aday adayı Tarık Kaplan, seçim çalışmalarına memleketi Kozan’dan başladı. Tarık Kaplan, Kozan’da Mehter Takımı ile karşılandı ve Kozanlılar’dan büyük ilgi gördü. Kozan caddelerinde gezen Tarık Kaplan, hemşehrileriyle sohbet etti, onların başarı dileklerini ve hayır duasını aldı. Kaplan’ın adaylık açıklamasını yaptığı salon da mahşeri bir kalabalığa sahne oldu. Kozanlılar ellerinde MHP bayrakları ve sloganlarla Tarık Kaplan’a destek verdiler. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, buradaki konuşmasında, “Birçok aday adayımız var. Hepsi birbirinden değerli insanlar. Tarık Kaplan da bunlardan biri. Tarık Kaplan Kozan’ın öz evladı” şeklinde konuştu. Partililere seslenen Tarık Kaplan, 7 Haziran genel seçimlerini Türkiye’nin çıkış yolu olarak gösterdi. Türk milletinin onurlu yaşam vaadeden MHP’den başka çıkış yolu olmadığını belirten Kaplan, “Şimdiye kadar hangi partiye oy verdiysek verdik. Bundan sonra MHP’den başka çıkış yolu yok. Demokratik yollardan çıkış yolu bulamazsak ülkemizi çok zor günler bekliyor” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri