ÜLKÜCÜ HAREKETİN İÇİNE FİTNE SAÇAN SİNAN OĞAN!

Geçtiğimiz günler gazetemiz ÜlkücüMedya tarafından duyurulan Sinan Oğan’ın, Fetö’nün gazetesi olan Zaman’da yazarlık yaptığı haberi sosyal medyada büyük ilgi gördükten sonra Oğan paniklemiş olacak ki ne yapacağını şaşırdı.

Bugün ise resmi facebook hesabından yaptığı açıklamada gazetemizi ve ülkücülüğümüzü sorgulayarak hatta ve hatta iftiralar atarak ne yaptığını bilmeyen Sinan Oğan, Ülkücü Hareket’in içine fitne saçmaya devam ediyor.

Türk Milliyetçilerinin en büyük haber sitesi olan ÜlkücüMedya’yı kirli emellerine alet etmemesi gerektiğini şiddetle bildiriyoruz.

SİNAN OĞAN KİMDİR?

2011 yılında Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından Iğdır’da aday gösterilip MHP’nin oylarıyla meclise giren Sinan Oğan, 2015 seçimlerinde aday gösterilmeyince sadakatsizlik ve altın üçgenimiz lider-teşkilat-doktrine aykırı hareket edip, icazetsiz ve istişaresiz muhalif bayrakları kaldırmış ve MHP’yi parçalamaya sevk etmeye çalışmıştır.

2011 yılından öncesine kadar MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatlarıyla hiçbir yakınlığı olmayan Sinan Oğan,  5 yıllık siyasi hayatıyla yarım asra dayanan bir ideolojik partiye genel başkan olacağını zannediyor ama yanılıyor.

Kendiside iyi biliyor ki MHP’yi parçalama projesinin figüranı olan Sinan Oğan, Ülkücü Hareketten destek görememiştir.

Bizde Ülkücü Medya ailesi olarak Sinan Oğan’a bir tavsiyemiz var;

Siz ilk önce size doğrultulan ajanlık iddialarına cevap verinde sonra Türk Milliyetçilerinin sesi olan ÜlkücüMedya’ya iftira atın!

Yapmiş Oldumuz Haberin Zaman Gaztesindeki Sinan Oğan yazısının linki: http://www.zaman.com.tr/yorum_yorum-sinan-ogan-turuncu-devrimde-rovansa-dogru_269630.html

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri