ÜLKÜCÜ ÖĞRENCİLERDEN TOKAT GİBİ CEVAP !

Ankara’nın göbeğinde; Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesindeki marjinal sol ve bölücü örgüt yandaşlarının, Milliyetçi-Ülkücü öğrencilere karşı...

Ankara’nın göbeğinde; Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesindeki marjinal sol ve bölücü örgüt yandaşlarının, Milliyetçi-Ülkücü öğrencilere karşı saldırıları hat safhaya ulaşmıştır.

Tek amacı derslerine ve sınavlarına girmek olan Milliyetçi-Ülkücü gençlere, marjinal sol ve bölücü örgüt yandaşları tarafından, fakülte içerisinde taşlı, sopalı ve döner bıçaklı saldırılar yapılarak, eğitim, öğretim haklarını gasp edilmeye çalışılmıştır.

Uzun zamandır artarak devam eden şiddet içerikli saldırlarla yetinmeyen marjinal sol ve bölücü örgüt yandaşları, sosyal medya üzerinden de "iftira ve karalama ve hatta hedef gösterme" çalışmalarına aralıksız devam etmektedirler.

Yalan ve iftirayı kendisine karakter edinmiş “Öğrenci Kolektifleri ve Fikir Kulüpleri Federasyonu’’ isimli marjinal sol örgüt militanları Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde okuyan ve daha önceden fişledikleri vatansever öğrencilerin isimlerini, resimlerini, adreslerini kendilerine ait olan sosyal ağlarında (twitter, facebook) ‘’Tehdit ve ölüm mesajları’’ eşliğinde paylaşarak vatansever öğrencilere açık açık saldıracaklarını beyan etmişlerdir.

Bütün bu tahrik ve saldırılara rağmen, Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde okuyan Milliyetçi-Ülkücü gençler, ”kavganın tarafı“ olmak istemediklerini, “Üniversitelerin kavgadan uzak ve ilim irfan yuvası” olduğunu her şartta dile getirseler de, adreslerinin ve resimlerinin sosyal ağlarda teşhir edilmesi, “Tehdit ve ölüm mesajları” almaları üzerine, çok sert bir açıklama yaptılar.

DTCF Ülkücülerinin yaptığı sert açıklama şu şekilde:

"Kamuoyuna;

 

Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi’nde eğitim-öğretim hayatımızı sürdürmeye çalışan;

Anadolu’nun çeşitli yörelerinden Başkentimiz Ankara’ya gelen vatan evlatları olarak;

Üniversitemizin ilim-irfan yuvası olduğu bilinciyle derslerimize, sınavlarımıza girerek Ülkemize ve Vatanımıza hayırlı birer birey olmayı amaçlamaktayız.

Ancak senelerdir fakültemizde süre gelen ve kendilerini “sözde” meşru zemine oturtmaya çalışan marjinal sol ve bölücü örgüt yandaşlarının tahrikleri, sataşmaları ve engellemelerine maruz kalmaktayız. Milliyetçi – Ülkücü gençleri sokakların dipsiz karanlığına çekmek isteyenlere kulak asmayarak, kavganın tarafı olmamak, siyasi konjektür gereği memleketimizi kaosa sürüklemeye çalışanlara itibar etmeyerek, sağduyulu davranarak eğitim-öğretimimizi tamamlama gayretindeyiz.

Okulumuzun mevcut yönetiminin göz yummasıyla ve güvenliğin zayıf kalmasıyla büyüyen olaylar geçtiğimiz haftalarda, okulumuzu terör yuvası yapmak isteyen marjinal sol ve bölücü örgüt yandaşlarının ekmeğine yağ sürmüştür.

09.11.2014 Pazartesi günü Dil Binası’nda sınavına çıkan bir arkadaşımıza kendilerine Öğrenci Kolektifleri diyen bölücü sol örgüt militanları hakaretler ve tehditler eşliğinde saldırdılar ve sınava sokmadılar. Ertesinde ise yine marjinal sol görüşe sahip öğrenci kılığına bürünmüş Fkf militanları, Türk Dili ve Edebiyatı Sınavı’nda koridorda yasa dışı sloganlar atarak milliyetçi-ülkücü öğrencileri sınavlarına girmekten alıkoydular. Akabinde sosyal medyada saldıran taraf olmalarına rağmen iftira ve karalama kampanyaları düzenleyerek DTCF’de okuyan vatansever öğrencileri internet üzerinden açık hedef haline getirerek kin ve nefretlerini kustular.

14.11.2014 Cuma günü ise aynı bölücü gruplar saldırı amaçlı fakültenin orta bahçe diye tabir edilen bölümünde beklediler. Aslında okula sokulması yasak olan ve bir fakülte içerisinde bulunması suç olan,cam şişe sodalar, taşlar ve kesici delici aletler ile ülkücü-milliyetçi öğrencilere planlı bir şekilde; okuldan çıkmak üzereyken saldırı düzenlediler. Sağduyu ve itidali prensip belleyen vatansever öğrenciler üzerlerine yağan taş ve sodalara rağmen provokasyona gelmeyerek kolluk kuvvetlerinden bölücü gruplara müdahale etmesini bekledi. Fakat kolluk kuvvetleri bölücü gruba müdahale etmek yerine ülkücü-milliyetçi öğrencilere plastik mermi ve coplarla saldırdı.

Bütün bu olanlara rağmen yine de sağduyu ve itidali elden bırakmayan vatansever öğrenciler kargaşaya karışmayarak olayların büyümesini engellediler.

14.11.2014 Cuma Gününden itibaren DTCF Ülkücüleri'nin bu fotoğrafı marjinal gruplar tarafından sosyal medyada teşhir ediliyor.

Herkes bilsin ki; marjinal grupların bu tarz teşhir ve hedef gösterme çabaları DTCF Ülkücüleri’ni yıldıramaz. Dün olduğu gibi bu günde teröre, bölücülüğe, adaletsizliğe karşı olan “haklı” mücadelemizde hiçbir tehdit bizi yolumuzdan döndüremez. Yıllardır DTCF 'de bölücü ve marjinal gruplar tarafından milliyetçi öğrenciler üzerinde yürütülen bu karalama ve yıldırma kampanyaları psikolojik ve fiziki saldırılar DTCF Ülkücülerini yıpratamayacaktır. Bu saldırılar sürerse ve gerekli güvenlik önlemleri alınmaz ise;

'Sizin, hayat ve şarabı sevdiğiniz kadar, ölümü seven bir orduyla' karşılaşacaksınız.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!"

Haber:  ÜlkücüMedya Cengiz KORKMAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri