Ülkücüler AKP Seçim Bürosunu Bastı

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde dün gece Ak Parti İlçe Seçim Bürosu, ülkücü olduğu iddia edilen bir grup tarafından basıldı, bayrak ve afişler sökülüp ateşe verildi.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi'nde dün gece Ak Parti İlçe Seçim Bürosu, ülkücü olduğu iddia edilen bir grup tarafından basıldı, bayrak ve afişler sökülüp ateşe verildi. AK Partililerin bugün de parti otobüslerinin saldırıya uğradığı ilçede 6 kişi gözaltına alındı.

Emirdağ'da siyasi gerginliğe neden olan olaylar, dün gece geç saatlerde AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki seçim bürosuna, MHP'li olduğunu iddia edilen 3 kişinin gelmesiyle başladı. İlçedeki MHP bayraklarının kesildiğini söyleyerek, bayrakların kesilmesinden AK Partilileri sorumlu tutan kişiler, iddiaya göre bürodakilerle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine ülkücü olduğu iddia edilen kişilerden biri yanında getirdiği ekmek bıçağıyla büro içersindeki  posterleri duvardan söktü. Seçim bürosu görevlisi E.S.'nin elinden zorla büronun anahtarlarını aldıkları da öne sürülen kişilerin, AK Parti bayraklarını ateşe verdikten sonra ayrıldıkları belirtildi. Yaşanan gerginlik üzerine Ak Parti il yönetimi ilçeye giderek incelemelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri