ÜLKÜCÜLERİ KARŞI KARŞIYA GETİRDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kurultaya yönelik tartışmalar devam ederken zaman zaman sert sözler istenmeyen hadiselerede yol açtığını görüyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kurultaya yönelik tartışmalar devam ederken zaman zaman sert sözlere ve istenmeyen hadiselere de yol açtığı hepimizin malumu.

KanalMaraş tarafından yayınlanan habere göre olay şöyle:

'MHP Kahramanmaraş Milletvekili FahrettinOğuz Tor'un danışmanı olan Hakan Tor,  Gökhan Akkaya'yı tabanca ile yaraladı.'

Ankara Çankaya İlçesindeki Dikmen Sokullu caddesi üzerinde kendi evinin önünde Hakan Tor tarafından silahla vurulan Gökhan Akkaya kaldırıldığı Hacettepe hastanesinde tedavi altına alındı.

Kurşunun Kasık bölgesine girip çıktığı belirtilen olayda, Gökhan Akkaya'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Olay'ın Kurultay'a yönelik sosyal medya üzerinden birbirleri ile yazışmadan dolayı çıktığı ve bu yazışma sonrası yaşandığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 


Bir ülkücünün bir diğer ülkücüye silah çekmesi ne demek? Birlikte sırtsırta mücadele veren ülkücülerin birbirine bırakın silah çekmesini kötü bir söz söylemesi bile büyük bir abestir. 

Özellikle sosyal medya'da ülkücüler arasında tartışmalara tanık oluyoruz. Bu tartışmalar zaman zaman öyle hal alıyor ki bir birlerine hakaret edenler, küfür edenler, tehdit savuranlar almış başını gidiyor. Bu mudur ülkücülük? Ülkücü ülkücünün kardeşi böyle mi olmalı? Ülkücüler, teşkilat yönetimini veya genel başkanı beğenmiyor olabilir; şu veya bu adayı destekleyebilir. Ancak bundan dolayı birbirine hakaret etmek büyük bir yanlıştır. Kötü bir örnektir. Ülkücü ahlak ve faziletiyle süslenen ülkücülerin bu tür davranışları hoş karşılanmamaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri