Yandaş Medyanın Ülkücü Bürokrat yalanı

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Star gazetesi yazarı Cem Küçük AKP'nin MHP ile koalisyon yapması gerektiğini yazdı.

Küçük, bürokraside birçok yerde ülkücü kökenli isimlerin olduğunu belirterek, MHP'nin AKP ile işbirliği yapması halinde söz konusu isimlere "uzun vadeli bir devlet imkânı vereceğini hesaplayacaklardır." şeklinde ilginç bir göndermede bulundu.

 
Cem Küçük yazısında, "Paralel yapıyla mücadelede özellikle polis ve yargıda ülkücü kökenlilerin büyük katkısı olduğunu hatırlatmak gerekir." ifadesini kullandı.
 
Ülkücü bürokratları, muhafazakarlara göre daha cesur olarak tarif eden Küçük, bunun AKP-MHP koalisyonu olması halinde avantaja dönüşeceğini savundu: "MHP bürokrasi deneyimi ve uzantısı olan bir parti ve AKP ile işbirliğinin onlara uzun vadeli bir devlet imkânı vereceğini hesaplayacaklardır. AKP ise kendisinden daha devletçi bir ortakla yürümenin rahatlığını kullanmak isteyebilir."
 
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçimi gündeme getirmesini ise 'anlamsız' bulan Küçük, MHP'nin AKP ile koalisyon yapmaktan başka çaresinin olmadığını iddia etti: "Bahçeli'nin seçim sonrası erken seçim çağrısı anlam ifade etmiyor. Çünkü seçim olup da MHP örneğin 19 alsa ne olacak? Yine koalisyonun eşiğine gelecekler. Eğer şu an iktidar olma imkânı varsa, bunu belirsiz bir seçim için harcamanın mantığı var mı?”
 
MHP Camisını ve Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yapmış isimlerin değerlendirmesine göre..
 
Gerçek olan şu ki,
 
 
AKP Bürokraside üst düzey hiç bir Ülkücü bürokrat bırakmadı hepsini görevden aldı. Görevden alınırken de yerine cemaat mensuplarını yerleştirdi. Bugün hir Bakanlıkta Ülkücüler görevde değil. Yandaş Medyanın Ülkücü diye millete yutturmaya çalıştığı isimler merak konusu oldu. Araştırıldığı vakit onların Ülkücü diye pazarladığı isimlerin tamamına yakını AKP'nin aday adayları veya devşirilmiş Ülkücü geçinen isimler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri