Yıldırım'dan referandum çıkışı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, 21. ve 23. Dönem Adana Milletvekili merhum Recai Yıldırım'ın oğlu, Milliyetçi Ülkücü camianın Adana'daki dinamiklerinden Hakan Yıldırım Türkiye gündemine dair bir takım açıklamalarda bulundu

DEVLETİMİZ SİYASETİN ÜZERİNDEDİR

Türkiye'nin iç ve dış tehdit unsurlarına karşın uzun zamandır ciddi mücadeleler verdiğini, özellikle terörle mücadele noktasında Dünya devletleri arasında Türkiye'nin siyasi yalnızlığa itildiğini vurgulayan Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bekası ve Türk Milleti'nin geleceğinin siyasetin üzerinde olduğunu belirtti. Bugün siyasi menfaatlerini düşünenlerin gelecekte Türk Milleti önünde siyaset yapamayacağını ifade eden Hakan Yıldırım,  Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin anayasa konusundaki tavrını ve kararını desteklediğinin altını çizdi.

DÜN NEREDEYSEK BUGÜN DE ORADAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin özellikle yakın tarihteki çözüm süreci ve Gülen cemaati ile ilgili düşüncelerinde haklı çıktığını hatırlatan Yıldırım, "Bugün Liderimiz Devlet Bahçeli'nin 'evet' tavrını eleştirenler yarın bir kez daha Lider'in haklılığını göreceklerdir. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesiyle hareket eden Liderimiz, Türkiye'nin geleceğini tehdit altına girdirecek hiç bir tavrın yanında ve arkasında durmamıştır. Türk Siyasi tarihi tanıktır ki, Milliyetçi Ülkücü Hareket dün neredeyse bugün de orada, aynı çizgidedir" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri