MHP İl Başkanı İstifa Ettiğini Duyurdu!

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Görevini şerefle yürüttüğünü belirten Demirbaş, istifasını sosyal medya üzerinden duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, 2 yıldır yürüttüğü görevinden sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti. Dün MHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden ve Devlet Bahçeli ile fotoğraf paylaşan Demirbaş, bu görüşmenin hemen ertesi günü görevini bıraktığını açıkladı. Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, il başkanlığını bırakma kararının tamamen sağlık sebeplerine dayandığını ve görevi kendi hür iradesiyle devrettiğini ifade etti.

Sağlık Sorunları Nedeniyle Görevine Veda Etti

Murat Nuri Demirbaş, yaklaşık iki yıldır MHP Kocaeli İl Başkanlığı görevini yürütüyordu. Görev süresi boyunca MHP’nin Kocaeli’deki etkinliğini artıran Demirbaş, özellikle seçim dönemlerinde partiyi aktif bir şekilde sahada temsil etmişti. Ancak sağlık sorunları nedeniyle göreve devam edemeyeceğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşehrilerim yaklaşık 2 yıldır şan ve şeref ile yürütmekte olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevini, sağlık sebeplerinden dolayı; bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına hür iradem ile bırakmış bulunuyorum.”

Genel Merkez Ziyaretinin Ardından Gelen İstifa

Murat Nuri Demirbaş, istifa açıklamasından bir gün önce MHP Genel Merkezi'ni ziyaret etmiş ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte fotoğraf paylaşmıştı. Bu ziyaretin ardından istifanın gelmesi, kamuoyunda sürpriz bir gelişme olarak karşılandı. Bahçeli ile olan görüşmesinde nelerin konuşulduğu hakkında detaylı bilgi verilmezken, Demirbaş’ın istifasıyla ilgili herhangi bir spekülasyon yaratılmaması gerektiği vurgulandı.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı’nda Yeni Dönem

Demirbaş’ın istifasıyla birlikte gözler MHP Kocaeli İl Başkanlığı’na kimin atanacağına çevrildi. Partinin genel merkezinden gelecek olan yeni il başkanı ataması merakla bekleniyor. Demirbaş’ın yerine kimin geçeceği konusunda parti içinde henüz net bir isim ortaya çıkmazken, kısa süre içinde MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın yeni başkanının açıklanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri