Bahçeli Talimat Verdi! MHP İl Başkanı Görevden Alındı!

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, yaklaşık 4 yıldır sürdürdüğü görevinden MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda ayrıldığını açıkladı.

MHP Çorum İl Başkanlığı görevinden ayrıldığına dair bilgilendirmeyi sosyal medya üzerinden yapan Agah Karapıçak, açıklamasında şunları belirtti: "Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in takdirleriyle 4 yıla yakın süredir sürdürdüğüm MHP Çorum İl Başkanlığı görevim, yine dilinden düşen her sözü emir telakki ettiğim Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda bugün sona ermiştir. Ülkücü Hareket'in birçok kademesinde bize güvenerek bizi göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'e teşekkür ediyor, hürmetlerimi sunuyorum. Ömrümü adadığımız davamızda Liderimizin ardında her zaman ki duruşumuzla yürüyeceğimizi ve Genel Başkanımıza, davamıza sadakatimizin son nefese kadar süreceğini beyan ediyorum. Görev süremiz boyunca bizlere destek olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabb'im Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'i başımızdan eksik etmesin. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket. Var olsun Teşkilatımız!"

Agah Karapıçak'ın görevinden ayrılma kararı, MHP Çorum teşkilatında ve parti tabanında dikkatle takip edildi. Karapıçak'ın açıklaması, parti içerisinde yeni bir sürecin başlayacağı yorumlarına neden oldu.

MHP'nin Çorum İl Başkanlığı koltuğuna gelecek isim merakla beklenirken, Agah Karapıçak'ın açıklaması parti içinde ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. MHP'nin önümüzdeki dönemdeki il başkanlığı görevi için yapılacak atamalar ve olası değişiklikler, partinin stratejileri ve politikaları üzerinde etkileri olabileceği düşünülüyor.

MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak'ın görevinden ayrılmasının ardından, MHP teşkilatının yeni bir döneme gireceği ve siyasi çalışmalarının bu doğrultuda şekilleneceği bekleniyor. Partinin Çorum İl Başkanlığı koltuğuna getirilecek olan isim, parti içindeki birlik ve beraberliği sağlamak, hedeflere ulaşmak ve seçim çalışmalarını yönlendirmek açısından önemli bir rol üstlenecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri