Çilingir MHP Feke İlçe Başkanlığına Aday

Fikret Çilingir, MHP Feke İlçe Başkan Adaylığını açıkladı

AÇIKLAMA İÇİN 18 MART'I SEÇTİ

Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, MHP Feke İlçe Başkanı Abdullah Açıkgöz, MHP Feke eski ilçe başkanları, ilçe delegeleri ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerekleştirilen toplantıda konuşan MHP Feke İlçe Başkan Adayı Fikret Çilingir, uzun yıllar Milliyetçi Ülkücü Hareket içerisinde bir nefer olarak çalışmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Çilingir'in ilçe başkanlık adaylığı için Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümünü seçmesi dikkat çekti.

"LİDERİMİZİN EMRİNDEYİZ"

Açıklamasında Milliyetçi Hareket Partisi ve Lider Devlet Bahçeli'nin emrinde ve izinde çalışmaya her daim devam edeceğini belirten Çilingir, "Bizler Milliyetçi Ülkücü Hareket içerisinde her kademede görev yapmaktan şeref duyan, Lider'ine, davasına sadık olan bir zihniyetin mensuplarıyız. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki kolaya değil zora, gündelik heveslere değil kutlu bir sevdanın çilesine talibim. Büyük Türk Milleti nasıl ki 18 Mart'ta Çanakkale'de zafere olan inancı, imanı ile şaha kalktıysa ben de Feke'de Milliyetçi Ülkücü Hareket'i şahlandırmak için adayım. İnanıyorum ki eski ilçe başkanlarımız, Feke'deki kanaat önderlerimizle birlik ve beraberlik içerisinde Lider Devlet Bahçeli'nin izinde çalışacak, hareketimize, ilçemize faydalı işlere imza atacağız" dedi.

"TEŞKİLATIMIZ HER ŞEYİN ÜZERİNDEDİR"

Çilingir'in açıklamasının ardından konuşan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, "Teşkilat olmazsa bizler bir hiçiz. Teşkilatımız her şeyin üzerindedir. Mevcut ilçe başkanımız Abdullah Açıkgöz'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, Fikret Çilingir'e çıktığı bu kutlu yolda başarılar diliyorum" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri