Halit Zorba, MHP’den aday adayı !

Ankara’nın sevilen işadamı ve MHP Altındağ İlçe Başkanvekili Halit Zorba, MHP Altındağ İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında...

Ankara’nın sevilen işadamı ve MHP Altındağ İlçe Başkanvekili Halit Zorba, MHP Altındağ İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında MHP’den Ankara 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

MHP İlçe Başkanlığı binasında çok sayıda partilinin katıldığı basın toplantısında konuşan Zorba, “Milletvekili aday adayı olarak Ankaralı vatandaşlarımızın iradesine, teveccühüne ve tercihine talip oldum. Cenab-ı Hakk’ın takdiri ve halkımızın destekleriyle Milletimize Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” dedi. Zorba, “Güzel yurdumuz çok kritik bir genel seçimin arifesinde. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de vurguladığı gibi 2015 genel seçimleri; ülkemiz, vatanımız ve milletimiz için bir milat olacak. O yüzden daha önceki hiçbir seçimde olmadığı kadar çok çalışmak, milli şuuru harekete geçirmek, milli değerlerimizi sahiplenmek durumundayız. Çünkü gün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin yüce hatırasını muhafaza etme günüdür. Gün sorumluluk alma, mücadele etme ve doğruyu anlatma günüdür” ifadelerini kullandı. Haziran'da yapılacak genel seçimlerden parti olarak başarıyla ve daha da güçlenerek çıkacaklarını belirten Zorba, “7 Haziran seçimlerinden iktidar görevini almış bir siyasi parti olarak çıkacağımıza hiç kuşkum yok. Rabbim yüce milletimize hizmet için çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri