İSMAİL ELİBOL, ÇANAKKALE’DE “TARİH ONLARI DEĞİL, ONLAR TARİH YAZDI”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı İsmail Elibol, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı İsmail Elibol, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı İsmail Elibol, “Çanakkale; her türlü maddi yokluğa rağmen, ne olursa olsun bağımsızlığımızdan vazgeçmeyeceğimizin dünyaya ilanıdır. Birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelmiş Yüce Türk Milletimiz, hiçbir zaman esaret altına girmemiş ve her zaman tarihe yön veren parlak zaferlere imza atmıştır. Milletimizin birliği ve bütünlüğünün en anlamlı simgelerinden biri olan "Çanakkale Zaferi" bir azmin zaferidir. Mukaddes vatan toprakları için canlarını seve seve vererek, bir milletin kaderini değiştiren, vatanımızı, bağımsızlığımızı, sarsılmaz imanları ile eşsiz cesaretlerine borçlu olduğumuz Aziz Şehitlerimiz, dünyada eşi benzeri olamayan bir destan yazmışlardır. Her metrekareye düşen mermi sayısının altı bin civarında olduğu bu büyük zaferde, 250 binin üzerinde kahramanımızda Şehitlik gibi yüce bir mertebeye erişmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü vesilesiyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı, vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve şanlı gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri