MHP ADAYI NESLİHAN UZUN’DAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA TÜRKLÜK DERSİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili aday adayı Neslihan Uzun, çalışmaları kapsamında parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili aday adayı Neslihan Uzun, çalışmaları kapsamında parti teşkilatları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor.

Bulunduğu her ortamda Türk kalabilmek için Milliyetçi Hareket Partisinin iktidar olmasının önemini dile getiren Uzun, “Biz bu ülkenin esas ve kurucu unsuru olarak, Türkiye Cumhuriyeti’ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan ve ne mutlu Türküm diyene diyebilen herkesi kucaklıyoruz. Bizim için tek tek her vatandaşımız önemlidir, birinci sınıf vatandaştır. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir, ülkemiz ve milletimiz aleyhine çalışmalar yapanlar, bölücüler, yıkıcılar elbette adalet önünde hesap verecektir. Bugün bunlar bırakın cezalandırılmayı kahraman ilan ediliyorlar. Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı bu yüzden önemlidir. Hırsızlar, yolsuzluk yapanlar, bölücüler, vatan hainleri MHP iktidarını istememekte, partimizin yükselişini, vatandaşımızın partimize olan teveccühünü yok sayma, görmezden gelme çabası içindedirler. Vatandaşlarımız 7 Haziran’da bunlara gereken dersi verecektir.” dedi. Bazı partilere mensup bazı milletvekillerinin ve milletvekili aday adaylarının konuşmalarında Türklüğü küçük göstermeye, ülkemizdeki etnik unsurlardan birisiymiş gibi algı yaratmaya çalıştıklarını belirten Neslihan Uzun, “Hiç kimsenin en aza beş bin yıllık Türk tarihini inkâr etmeye, Anadolu’muzdaki bin yıllık kardeşliğimizi yok etmeye, yok saymaya hakkı yoktur. Bunu yapanların kimlere hizmet ettiği belli değildir ama Türk milleti hayrına bir şey yapmadıkları, bölücülük ve yıkıcılık yaptıkları kesindir. Biz bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya talibiz. Bizim iktidarımızda birlik ve beraberlik olacaktır, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmak için hep beraber ve çok çalışacağız. Bunu için de MHP olarak iktidara giden yolda her kesimden insana ulaşmamız şarttır. Biz Adana’da çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İnşallah hem ilimizde hem de Türkiye genelinde birinci parti olacağız.” dedi. Kendisinin de Milliyetçi Hareket Partisi mensubu Adana’lı, genç bir Yörük kızı olarak göreve talip olduğunu vurguladı. Neslihan Uzun sokakta, gazetede, televizyonda kısacası her ortamda Yörük kızıyım diyerek gönülleri feth etmeye devam ediyor.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri