MHP Ağrı Teşkilatından Önemli Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Ağrı İl Teşkilatı Basın açıklaması yaparak 'sonuna karad liderimizin yanındayız' dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Ağrı İl Teşkilatı Basın açıklaması yaparak 'sonuna kadar liderimizin yanındayız' dedi

MHP AĞRI: SONUNA KADAR LİDERİMİZİN YANINDAYIZ

MHP Ağrı il Başkanı Selahattin AKTAŞ MHP İI Teşkilatı ve İlce Başkanlarıyla birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Aktaş, Sayın Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz aynı zamanda sadece partimizin Genel Başkanı değil Türk Dünyasının Lideridir.

ÇİLEYE TALİBİZ

Sayın Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin sonuna kadar yanında ve emrinde yer almaya devam edeceğiz. MHP Ağrı il Başkanı Selahattin AKTAŞ'ın açıklaması şu şekilde “7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere İki genel seçime şahit olmuştur. Özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra partimize ve liderimize eşine az rastlanır bir şekilde siyasi partiler, satılmış kalemler ve ülkücülük adına başka kapılarda kendilerine gelecek arayan sözüm ona ülkücüler tarafından saldırı ve karalama kampanyası başlatılmıştır. Biz Milliyetçi Hareket mensupları olarak saltanat ve sefaya değil çileye talibiz. İşimiz zor yolumuz uzun ve çetindir. Bütün bunların ışığında hedeflerimiz doğrultusunda yılmadan, yıkılmadan çalışmalarımıza devem edeceğiz. Türkiye'de siyasi partilere baktığımızda genel başkanlık sıkıntısı olmayan tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Sayın Genel Başkanımız sadece partimizin genel başkanı değil aynı zamanda da Türk dünyasının lideridir. Buradan açıklıyoruz büyük kurultayımız Sayın Genel Başkanımızım açıkladığı gibi 18 Mart 2018 Tarihin de yapılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi kişilerin keyfiyle ve algı operasyonları ile dizayn edilecek olağan üstü kurultaylar partisi değildir. Dün rahmetli Başbuğumuzun yanından hiç ayrılmayan ondan sonrada partimizi her türlü koşullara rağmen omuzlayıp teslim aldığı bayrağa leke düşürmeden bugünlere şerefle ve onurla taşıyan önce Ülkem ve Milletim sonra Partim anlayışı ile duruşundan taviz vermeden kendisini davamıza adayan Sayın Genel Başkanımız Türk Dünyasının Lideri Doktor Devlet Bahçelinin 
bugüne kadar yanında olduk bundan sonra da sonuna kadar Ağrı Teşkilatı olarak yanında ve emrinde yer almaya devam edeceğiz. 

Ne Mutlu Türküm Diyene...

Selahattin AKTAŞ
MHP Ağrı İl Başkanı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri