MHP Alanya Kadın Kolları görev dağılımı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya Kadın Kolları Başkanı Sevim Bulut, İlçe Teşkilat binasında düzenlediği toplantı ile yeni kadın kolları ve görev dağılımını açıkladı.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,MHP Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Dinçer ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Bulut, "İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulu, Belediye Başkanım, İl Kadın Kolları Başkanım; Değerli basın mensupları, öncelikle hepinize hoş geldiniz der  sevgi ve saygılarımla selamlarım.

Biz kadın kolları olarak, İlçe Yönetimimizle birlikte, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda; dürüst, vatansever , milliyetçi, Ülkücülüğünden asla taviz vermeyen; cebini doldurmayıp aksine cebinden dağıtan Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve Genel Merkezimizin emrinde Partimizin  İlke ve amaçları doğrultusunda çalışmak için bir araya gelip yola çıktık. Vatanımızın sokaklarında güler yüzlü insan kalmamış, gençlerde gelecek kaygısı had safhaya ulaşmış, yurdumuzun her yerinde mutsuz huzursuz insan yığınları oluşmaya başlamıştır.   Vatan kaygısı ile dolu Alanyamız da ülkenin bu durumundan nasibini almıştır. Böyle sıkıntılı bir süreçte, Üç Hilalimiz her kapıdan bir güneş gibi girip; sevgiyle haneleri aydınlatacaktır. Bu yolda sevgiyle, kararlılık ve azimle arkadaşlarımla birlikte çalışacağız.

Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri