MHP Antalya Referandum Çalışmasına Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı referandum süreci ilgili sahaya indi çalışmalara başladı.

 MHP Antalya İl Başkanı Mustafa AKSOY, metropol İlçe başkanları ve yöneticileri, il ve ilçe kadın kolları ve partililer ile birlikte referandum için hazırlanan ve 18 maddelik anayasa değişikliğini anlatan broşürleri Muratpaşa Kapalı yoldan başlamak üzere vatandaşlara dağıttı.

Vatandaşların anayasa değişikliği ile ilgili sorularına da yerinde cevaplar veren MHP İl Başkanı Mustafa AKSOY çalışmaları ile ilgili şunları söyledi: “ Hepimizin bildiği gibi 11 Ekim 2016’ da Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ’NİN MHP Meclis Grup konuşması ile ortaya attığı 18 maddelik anayasa değişiklik paketi otuz gün sonra milletimizin önüne gelecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman milletimizin kararına saygı duyduk. 16 Nisan’ da yapılacak olan referandum oylamasında da milletim izin vereceği karar başımızın üstün yeri var. Biz bu kampanya sürecinde hayır diyen vatandaşlarımız ötekileştirmedik. Onların kararına da saygı duyduk. Nihayetinde bu bir parti seçimi değil anayasa oylamasıdır. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi olarak anaysa değişiklik paketinde parlamento da görüşmeler sırasında EVET dedik. 16 Nisan günü yapılacak olan oylamada da EVET diyoruz. Milletimiz için EVET diyoruz, Devletimiz için EVET diyoruz, Cumhuriyetimiz için EVET diyoruz, Türklüğün bekası için EVET diyoruz. Bu ülke için yeminimiz var, VAZGEÇİLMEZ! Diyoruz. Onun için bugün alandayız. Antalyalı Hemşerilerimize değişikliği anlatıyoruz. Antalya’mızdan güçlü bir EVET çıkması için çalışıyoruz.” Dedi.

Yine İl Başkanı Mustafa AKSOY, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’NİN 8 Nisan 2017 Pazar günü Kepez Arena’nın yanında saat:13.00’ de halka hitap edeceğini belirtti.

Kaynak:ÜlkücüMedya

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri