MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI: “HERKES BİR ENGELLİ ADAYIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (Çubuk İlçe başkanı Adem KİSECİK 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

KİSECİK yayınladığı mesajda engelli insanların sadece böyle günlerde hatırlanmaması gerektiğinin altını çizdi. KİSECİK mesajında, “Bilindiği üzere 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olarak kutlanmakta ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

Engellilik meselesine toplumun dikkatini çekerek farkındalık oluşturma bakımından bu aktiviteler elbette gereklidir. Ancak engelli insanlarımız sadece böyle günlerde hatırlanmamalıdır. Onlar yılın hiçbir günü unutulmamalı toplum içinde yer alacakları şartlar hazırlanmalı imkanlar sağlanmalıdır. Önemli olan bedensel engelleri aşmak değil, beyinlerdeki engelleri aşmaktır.

Onlara eğitim imkânları hazırlanıp, sosyal-kültürel anlamda toplumla tamamen kaynaştırmak gerekmektedir. Bununla beraber İstihdam şartları yaratarak ekonomiye etkin bir şekilde katılmaları sağlanmalıdır. Hiç bir engelliliğin bilerek ve isteyerek olmadığını ve herkesin bir engelli adayı olduğunu unutmayalım. Bu gün yapılan etkinliklerin, engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunmasını ve engellilerimizle diğer vatandaşlarımızın kaynaşmalarına fırsat oluşturmasını temenni ederek, tüm engelli vatandaşlarımızın bu anlamlı günün canı gönülden kutluyorum”

Adem KİSECİK

MHP ÇUBUK İLÇE BAŞKANI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri