MHP Erzurum İstişare Toplantısı Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı İlçeler Arası Genişletilmiş İstişare Toplantısı nın ilkini dün (02.10.2016) Pasinler İlçesinde yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi  Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, açılış konuşmasına başlarken, “Bu Davanın Kurucu Lideri Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş Bey'i , Ülkücü şehitleri, merhum olan bütün şehit ve dava arkadaşlarımızı, bu güne kadar vatanın birliği bütünlüğü bayrağı ve milleti uğruna şehit düşen polis, asker, korucu ve sivillerimizi rahmetle yad ederken bu uğurda yaralanan gazilerimize acil şifalar cCenab-ı Hak'tan niyaz ederim” dedi..

İl Başkanı Karataş: “ilkini bugün Pasinler ilçemizden başlatmış olduğumuz ilçeler arası istişare toplantısına hoş geldiniz” diyerek, şöyle devam etti:

“Milliyetçi Hareket dünyada meydana gelen değişmeleri, Türkiye üzerindeki risk ve tehditleri, iktidarın şu andaki darbe sonrası yapmış olduğu tahribatı Genel Başkanımız ve bütün ülkücülerin meselelere bakış açısını hepiniz yakinen biliyorsunuz.

Bu meyanda Erzurum İl Teşkilatı olarak partimize ve dava arkadaşlarımıza düşen sorumlulukları bugün burada paylaşarak, buradan çıkaracağımız istişare ve sonrasında da diğer bölgelerde yapacağımız istişare toplantısı neticesinde Allah kısmet ederse seçimlere tam bir hazırlık çalışmalarının tamamlanması, vatandaşlarımıza ulaşabilme yollarını hep birlikte tespit etmiş olacağız. Sıkmadık el ayak basmadığımız ilçe mahalle bırakmayacağız.”

 

 Toplantıya MHP Erzurum İl yöneticileri, tüm ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri