MHP GAZİANTEP'DEN FLAŞ DEVLET BAHÇELİ AÇIKLAMASI

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd.Doç.Dr.A.Muhittin Taşdoğan, "Miliyetçi Hareket Partisi'nin tüm İl yöneticileri, İlçe Başkanları, Üst kurul delegeleri ve seçilmiş üyeleri olarak huzurunuzda şunu ifade etmek istiyorum: " Geleneğimizde olmayan olağanüstü kurult

MHP İl Başkanlığı'nda parti yöneticileri ile birlikte ülke ve şehir gündemini değerlendiren Taşdoğan, " Bizim gündemimizde; pervasızca, ne anlama geldiği bilinmeden söylenen Sivil Anayasa değişikliği adı altında; Mustafa Kemal Atatürk'ten bize miras kalan demokratik parlamenter sistem lağvedilerek, Başkanlık sistemi adı altında ülkeyi federatif yada konfederatif yapıya sürükleyecek olduğuna inandığımız anayasa değişikliği ile mücadele vardır. Milliyetçi Hareket Partisi tüm kurumları ve kuruluşları; gözleri, kulakları ve kalpleri ile bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin emrinde bu mücadeleye hazırdır " dedi.

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd.Doç.Dr.A.Muhittin Taşdoğan, önüne konan tüm engelleri aşmış, bugünlere kolay gelmemiş olan Türk'ün ve Türk milliyetçiliğinin son kalesi Milliyetçi hareket Partisi'ne yapılan sonuncusu 7 Haziran akşamı başlayan algı operasyonu son sürat devam ettiğini belirterek, " Miliyetçi Hareket Partisi'nin tüm İl yöneticileri, İlçe Başkanları, Üst kurul delegeleri ve seçilmiş üyeleri olarak huzurunuzdayız.

Buradan net olarak şunu ifade etmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi 46 yıllık mazisi ile bir kutlu davanın adıdır. Milliyetçi Hareket Partisi gelenekleriyle yaşayan, inanç ülkü ve idealleriyle bütünleşmiş Türk demokrasi hayatının yıldızıdır. Her türlü operasyona rağmen ilkelerinden hiçbir şart ve zeminde taviz vermemiştir. Bütün bu nedenlerden dolayı Geleneğimizde olmayan olağanüstü kurultay gündemimizde yoktur " dedi.

MHP İl Başkanlığı'nda parti yöneticileri ile birlikte ülke ve şehir gündemini değerlendiren MHP Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan yaptığı basın toplantısında önemli mesajlar verdi. Gündemlerinde MHP'nin tüzük kurultayı yada Olağanüstü Kurultay'ın olmadığını belirten Taşdoğan şunları söyledi:
"Bizim gündemimizde; bu soğuk kış gününde yukarıdan hangi uyruğa ait olduğu belli olmayan uçaklardan atılan sıcak bombalarla alev alev yanan Bayırbucak Türklüğü vardır. Aşağıda çamur, soğuk, açlık ve savaşın çirkin yüzüyle yüzleşmiş Türkmen çocukları,Türkmen anaları, evsiz, yurtsuz kalmış, Suriye Türkmenleri vardır. Ülke genelinde Ülkü Ocakları çatımız altında bölgeye toplanan TIR'larla nakledilen büyük yardım kampanyası vardır.

Bu kampanyaya katılan herkesten Allah razı olsun. Türkmen şehri Gaziantep'te de yardımını esirgemeyen tüm hemşehrilerimizden ve bizim dışımızda, katkı sağlayan başta Gaziantep Ticaret Borsası olmak üzere diğer sivil toplum kuruluşlarımıza,Türkmen kardeşlerimiz adına minnettarlığımızı ifade ederim. Unutulmasın ki Milliyetçi Hareket Partisi önce ülkem ve milletim diyen parti olarak Türk Milletinin ve Devletinin tarafındadır.

Bizim gündemimizde; Barzani ve IŞİD terörü altında ki Musul, Kerkük, Telafer Tuzhurmatuvardır, Çin zulmünden inleyen Doğu Türkistan vardır. Her an Rus işgali ile burun buruna yaşayan Kırım vardır. Güzel Türkçe'nin öz vatanı Tebriz vardır. Ermeni işgali altındaki Karabağ vardır. Dünya'ya varlığını kabul ettiremediğimiz Kıbrıs vardır.İbadetini rahatça yapamayan Batı Trakya vardır. Artan islamafobi ile ekmek kavgası için gittiği Avrupanın her şehrinde güvenlik endişesi taşıyan İşçi Türk'ler vardır. Arap baharı diye aldatılan arap kışı yaşayan müslümanın müslümanı katlettiği Ortadoğu coğrafyası vardır.

Bizim gündemimizde; pervasızca, ne anlama geldiği bilinmeden söylenen Sivil Anayasa değişikliği adı altında; Mustafa Kemal Atatürk'ten bize miras kalan demokratik parlamenter sistem lağvedilerek, Başkanlık sistemi adı altında ülkeyi federatif yada konfederatif yapıya sürükleyecek olduğuna inandığımız anayasa değişikliği ile mücadele vardır. Milliyetçi Hareket Partisi tüm kurumları ve kuruluşları; gözleri, kulakları ve kalpleri ile bilge lideri Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin emrinde bu mücadeleye hazırdır. Algı yönetimiyle bu mücadelemiz şimdiden zayıflatılmaya, söylemlerimizin özgül ağırlığı düşürülmeye çalışılmaktadır.

Bizim gündemimizde; Gaziantep'te artan özellikle kadına şiddet vardır. Her gün derin üzüntüyle okuduğumuz cinayet haberleri vardır. Terör olaylarından dolayı tırmanan korku ve endişe vardır. Şehit haberleri maalesef son bulmamaktadır. Toplu taşıma sorunları her geçen gün derinleşmektedir. Şehrin trafik sorunu ve trafik ışıklandırma sistemi acil müdahale beklemektedir. Artan kiralar baş edilmez hal almıştır. Bu sorunların hepsi için çözüm önerimiz vardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri