MHP Manavgat'tan Emniyet'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Manavgat ilçe teşkilatı Manavgat Kaymakamı Nazmi GÖNLÜ, Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi ÖZGÖNÜL'ü ziyaret etti.

MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Antalya 26.dönem Milletvekili Tarkan Akıllı parti il ve ilçe yönetimiyle, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısı nedeniyle Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başsağlığı ziyaretinde bulundu.

İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ ve İl Başkanı Mustafa Aksoy; her türlü saldırı karşısında devletin yanında olduklarını, milletin birliği ve vatanın bölünmezliği konusunda, 47 yıldır olduğu gibi bundan sonra da devletin yanında ve emrinde olduklarını belirtti. 

Samimi geçen Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinden sonra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelindi. Sırası ile Manavgat Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Nazif Bıyıklıoğlu, Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak ve son olarak Manavgat Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş makamlarında ziyaret edilerek Manavgat ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Manavgat çiftçisi, esnafı ve sanayicisinin durumu ve beklentileri doğrudan temsilcileri ile görüşülerek notlar alındı, MHP'nin her zaman onların yanında ve hizmetinde olduğu iletildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri