MHP Yalova: Sonuna Kadar Liderimizin Yanındayız

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular üst kurul delegeleri ile birlikte bir toplantı düzenledi. Topçular “Sayın Genel Başkanımız sadece partimizin genel Başkanı değil aynı zamanda da Türk Dünyasının lideridir.

Sayın Genel Başkanımız Türk Dünyasının Lideri Dr. Devlet BAHÇELİ’nin bugüne kadar yanında olduk bundan sonra da sonuna kadar yanında yer almaya devam edeceğiz ” dedi.

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular’ın açıklaması şu şekilde:

Türkiye 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere iki genel seçime şahit olmuştur.

Partimiz 47 yıldır gömlek değiştirmeden inandığı değerlerin hiç birinden taviz vermeden siyasi hayatını sürdürmektedir.

Özellikle 1 Kasım seçimlerinden sonra Partimize ve Liderimize eşine az rastlanır bir şekilde siyasi partiler,satılmış kalemler ve Ülkücülük adına başka kapılarda kendilerine gelecek arayan sözüm ona ülkücüler tarafından saldırı ve karalama kampanyası başlatılmıştır.

Ülkemizin önemli ve sıkıntılı bir süreçten geçtiği şu sıralarda, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİ Yok etme, Milliyetçi Hareket Partisiz bir TÜRKİYE için şer güçlerin tamamı seferber olmuş durumdadırlar.

47 Yıldır yılmadan,yıkılmadan inandığı değerlerin hiç birinden taviz vermeden çalışmalarını devam ettiren partimiz TÜRKİYE Cumhuriyeti var olduğu müddetçe de her türlü saldırı ve alçaklığa rağmen var olacak varlığını ne pahasına olursa olsun sürdürecektir.

Var olma mücadelemizde Türk Milletine Hizmetten Başka hiçbir amaç ve gayesi olmayan Türk Milliyetçileri, Her türlü çileye, zindanlara, sürgünlere, idam sehpalarına çıkarken bile celladıyla helalleşen bu hareketin mensupları, nereden gelirse gelsin her türlü saldırı ve alçakça oyunları görünce sıvışıp kaçacak değil, bu oyunları dün bozduğu gibi bugün de bozguna uğratacaktır.

Biz Milliyetçi Hareket partisinin mensupları olarak saltanat ve sefaya değil çileye talibiz. İşimiz zor, yolumuz uzun ve çetindir. Bütün bunların ışığında hedeflerimiz doğrultusunda yılmadan, yıkılmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz

Gaflet ve delalet, hatta ihanet içinde olanlar bir taraftan düğmeye basmış, aziz milletimizin amentüsü olarak kabul ettiğimiz, Anayasamızın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi için düğmeye basılmış, Türkiye savaşın eşiğine itilmiş, Ülkemizi bölüp parçalamak için dış şer güçlerle içerideki uzantıları el ele vermiş, devleti yönetenler ülkemizi yönetememenin acizliği içinde kıvranıp dururken. Diğer taraftan da Partimizi olağan üstü kurultaya getirme çabaları, Milliyetçi Hareket Partisinin düşmanı sözde basın mensupları ve sahte kalemşörler le TV programlarında devam etmektedir.

Türkiye’de siyasi partilere baktığınızda, Genel Başkanlık sıkıntısı olmayan tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir. Sayın Genel Başkanımız sadece partimizin genel Başkanı değil aynı zamanda da Türk Dünyasının lideridir.

Bugüne Kadar Partimize ve liderimize her türlü fitne ve fesat’ta el birliği ile savaş açan bu reziller, şimdi de el birliği ile 47 yıllık tertemiz maziye sahip bu hareketi dizayn etmeye çalışıyorlar, Türk Milliyetçileri, Ülkücüler bu çirkin ve alçakça oyunda yer alamayacak içinde olmayacaklardır. Liderimize, Genel Başkanımız, Sn.Dr. Devlet BAHÇELİ’ye sonuna kadar sahip çıkacaklardır.

Buradan Açıklıyoruz Büyük Kurultayımız, Sayın Genel Başkanımızın Açıkladığı gibi 18 Mart 2018 Tarihine Yapılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi kişilerin keyfiyle ve algı operasyonları ile dizayn edilecek olağanüstü kurultaylar partisi değildir.

Dün Rahmetli Başbuğumuzun yanından hiç ayrılmayan, ondan sonra da Partimizi her türlü koşullara rağmen omuzlayıp teslim aldığı bayrağa leke düşürmeden bugünlere şerefle ve onurla taşıyan, Önce Ülkem ve Milletin sonra partim anlayışı ile duruşundan taviz vermeden kendisini davamıza adayan, Sayın Genel Başkanımız Türk Dünyasının Lideri Dr. Devlet BAHÇELİ’nin bugüne kadar yanında olduk bundan sonra da sonuna kadar yanında yer almaya devam edeceğiz.

Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri