MHP Yozgat Seçim Karargahını Açıyor !

7 Haziran genel seçimlerine iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumartesi günü Seçim İrtibat Bürosunu açıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesi olmasına rağmen bir türlü toparlanma imkanı bulamadığı illerin başında gelen Yozgat’ta Seçim Bürosu açılışını 18 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın yanı sıra diğer adaylar Mehmet Ali Çakır, Seyit Yücel ve Yusuf Mertoğlu’nun hazır olacağı karargah açılışı öncesinde saat 15.00’de Yerköy kavşağında konvoy oluşturulacak. Genel seçimlere yaklaşılırken iyi bir gövde gösterisi ile Yozgat’a girecek olan konvoydaki kalabalık milletvekili adayları ile karargah açılışına iştirak edecek. Saat 17.00’ye sarkmasına kesin gözüyle bakılan karargah açılışına gösterilen ilgi, Partinin seçimlerde neler yapıp, yapamayacağı konusunda önemli fikirler verecek. 

MHP Yozgat İl Başkanı İ. Ethem Sedef yaptığı açıklamada; Milliyetçi Hareket Partisi, İşçisini, memurunu, açlık sınırı altında yaşayan emeklisini, vergi yükü altında inleyen ve siftah yapamadan dükkanını kapatan esnafını, yüzü gülmeyen serbest meslek sahiplerini, ürünü para etmeyen çiftçisini huzura ve refaha kavuşturmak azim  ve kararlılığı içinde seçim çalışmalarına hız vermeden devam etmektedir” dedi.

7 Haziran 2015 Genel seçimlerinde, Yozgat ta birinci parti, Türkiye de iktidar olmak için  Yüce Türk Milletinden İktidar için yetki istiyoruz diyen il başkanı Sedef; “Bu yüce gaye ve Milletimize hizmet etmek için; dürüst, çalışkan ve  donanımlı, milletvekii adayları ile birlikte, Yozgat İl Başkanlığı, “Seçim İrtibat Bürosu” 18 Nisan 2015 saat 17,00 de hizmete açılacaktır,İl merkezindeki açılışa müteakip tüm ilçe ve belde teşkilatlarımızda da seçim irtibat bürolarımızın belirlenmiş bir takvime göre açılışları yapılacaktır. Açılışımıza katılarak tüm halkımızın bizleri onurlandırmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri