MHP Yozgat Teşkilatı’nın acı günü

Yozgat’ın sevilen şahsiyetlerinden, Yozgat Belediyesinden emekli eski Başkan yardımcılarından MHP İl Başkan Yardımcısı Alparslan Serbes ve Avukat Adnan Serbes, Atanur Serbes’in babası emekli öğretmen Hüseyin Serbes vefat etti.

Yozgat'ta Önceki gün fani dünyaya gözlerini yumarak ailesini ve yakınlarını üzüntüye boğan Serbes’i son yolculuğuna kalabalık bir cemaat uğurladı.

Emekli öğretmen Hüseyin Serbes fani dünyaya 90 yaşında gözlerini kapadı. Çapanoğlu Büyük Camide kılınan cenaze namazına Belediye Başkanı Kazım Arslan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Yozgat Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Tahir Demirel, Bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, Serbes  ailesi ve yakınlarının yanı sıra MHP il, ilçe yönetimi partililer ve vatandaşlar katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ailesi, yakınları ve saf tutanların imamın ‘Hakkınızı helal ediyor musunuz’una hep birlikte ‘evet’ diyerek cevap verdikleri cenaze namazı sonrasında Serbes’in naaşı buradan çok kalabalık bir konvoyla Sarı Topraklık aile mezarlığına götürüldü. Yakınlarının oldukça zor anlar yaşadığı, gözyaşlarını tutamadığı defin işlemi sırasında dualar birbirini izledi. Defin işleminin ardından taziyeleri kabul eden ailesi, babalarının ruhuna mevlid-i şerif okuttu. Yenigün Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Serbes, ailesine baş sağlığı diliyoruz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri