MHP'Lİ MECLİS ÜYESİ BELEDİYE BAŞKANINI TERLETTİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye seslenen MHP Büyükşehir Meclis Grup Başkanvekili İhsan Bilgili; “Bu şehri neden çirkinleştiriyorsunuz?” dedi.

Bursa’da büyük tepki toplayan ulaşım zammından, çileye dönüşen trafik sorununa kadar şehrin önemli sorunlarına değinen İhsan Bilgili, yaptığı açıklamada ulaşım zammının geri alınmasını da istedi.

ULAŞIM SORUNU ZAMLA DEĞİL, YOL YAPMAKLA ÇÖZÜLÜR.

Bilgili açıklamasında; “Ulaşıma yapılan zamlar dar gelirli vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz için ağır yük getirmiştir. Bir an önce geri alınmasını istiyoruz. Büyükşehirler arasında pahalı suyun yanı sıra  pahalı ulaşımda da maalesef Bursa birinci sırayı almıştır. Başkan Altepe, Bursa’nın ulaşım sorununu zam yapmakla çözemez. Yol yapmakla çözebilir. “dedi.

Bursa’da metronun yer altına alınması gerektiğini kaydeden Bilgili; “Özellikle henüz yeni başlanmış olan Kent Meydanı Terminal T2 hattının projesi ve ihalesi yenilenerek mutlaka yer altına alınması düşünülmelidir.

Meclis konuşmamda da sordum ama Altepe’den cevap alamadım. Altepe’ye tekrar soruyorum; bu şehri neden çirkinleştiriyorsunuz?” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri