MHP’NİN TOKAT’TA HUMMALI ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesini açıklamasından sonra MHP Tokat Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları sahaya inerek hummalı bir çalışma başlattı. MHP, Tokat’ta ilçe, belde ve köyleri tek tek tarayarak seçim beyannamesinde ye

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim beyannamesini açıklamasından sonra MHP Tokat Milletvekili adayları ve teşkilat mensupları sahaya inerek hummalı bir çalışma başlattı. MHP, Tokat’ta ilçe, belde ve köyleri tek tek tarayarak seçim beyannamesinde yer alan hususlar vatandaşlara aktarıyor.

MHP Tokat il Başkanı Fatih Demirkol, “Teşkilatlarımız seçim beyannamemizi halka anlatabilmek için seferber oldular. Türkiye’nin kurtuluş reçetesi olan bu beyannamenin çok iyi etüt edilmesi ve herkese anlatılması gerekiyor. Bu bilinç ile sıkı bir çalışma temposuna başladık. Vatandaşımızın teveccühünden son derece memnunuz. Tokat, MHP ile yürüyor” dedi.

MHP Tokat Milletvekili Adayı Abdurrahman Başkan, Zile ve köylerinde çalışmalar yürüterek, esnaf ve sanatkar ziyaretleri gerçekleştirerek çalışmalarına ağırlık verdi. Milletvekili Adayı Yücel Bulut, Turhal ve Pazar’da halkla buluştu. Hüseyin Erkan İkikat Tokat merkez ve köylerinde gündüzleri sivil toplum ziyaretleri yaparak, esnaf gezmesi yaparak, akşamları ise ziyaretleri yaparak çalışmalarını yürütüyor.

Tokat MHP Milletvekili Adayı Afşin Ünverdi ise Niksar’daki çalışmalarına Hayvan Pazarı’nı gezerek başladı. Hayvancılığın sorunlarını ve çözüm önerilerini Niksarlılarla Paylaşan Ünverdi, ayrıca vatandaşları da tek,tek dinleyerek yapılacak hususlarda bilgiler aktardı.

MHP’nin kadın milletvekili adayı Kübra Sever Taşkıran ise Yeşilyurt, Sulusaray ve Artova’da mekan tuttu. Özellikle bayanların yoğun ilgisi ile karşılaşan Taşkıran, MHP seçim beyannamesinde kadın ve gençlere yönelik kısımlarını anlatıyor.

MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol ve İl Genel Meclisi Üyesi Veli Gökylıdız’ın çalışma alanları ise daha çok Tokat merkez ve köy gezmeleri olarak belirlendi. Demirkol ve Gökyıldız çalışmalarında MHP’nın sosyal projeleri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor.

MHP Erbaa’da ise Erbaa İlçe Başkanı Namık Ateşli, İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Yıldırım ve Eski Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ile hummalı bir çalışma içerisine girdi. Erbadaa sokak sokak, köy köy gezen ekip,  MHP’nin seçim beyannamesini açıklıyorlar.

Reşadiye’de ise İlçe Başkanı Erol Şimşek ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Şahin ve teşkilat mensupları sahada çalışmaya başladılar.

ÜLKÜCÜMEDYA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri