Yozgat’ta MHP’li Kadınlar Harekete Geçti

Yozgat Ülkü Ocakları tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için düzenlenen kermese bayanlar da kayıtsız kalmadı.

Geliri eğitim, sosyal ve kültürel alanda kullanılacak olan ve geleneksel hale getirilen kermese MHP Kadın Kolları üyeleri destek olarak, eğitim konusundaki hassasiyetlerini sergilemiş oldular.

MHP Kadın Kolları üyeleri, Ülkü Ocakları tarafından açılan kermese katkı sağladı.

MHP’Lİ BAYANLARDAN DESTEK

MHP Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen kermese maddi ve manevi destek verdiklerini aktardı. Sarıoğlu Sosyal sorumluluk bilinci içerisinde olduklarını belirterek, “Ülkü Ocakları tarafından eğitim yardımına muhtaç öğrencilere yönelik kermes düzenlendi. Bu öğrencilerin eğitim masraflarının karşılanması için düzenlenen kermese katkı veriyoruz. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

YETER Kİ OKUSUNLAR

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman ise tarafından düzenlenen kermes ile eğitim alanında yapılan faaliyetlere bir yenisini daha gelenek haline getirildiğini söyledi. Küçükduman, kermeste giyimden, manifaturaya, gıdadan, ayakkabıya pek çok değişik türden ürünlerin sergilendiğini söyledi.

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Duran Küçükduman, “Kermesimizden elde edilen geliri inşallah eğitim alanında hayırlı işlerde kullanacağız. Bir eğitim ve kültür vakfı olarak birinci önceliğimiz eğitimdir. Bu bilinçle hareket ederek Yozgat’ta Ülkü Ocakları’nı faaliyet alanında zirveye çıkaracağız” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

MHP Haberleri Haberleri