MHP lideri Devlet Bahçeli ile Filistin Başkanı Mahmud Abbas bir araya geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'deki "Filistin Konulu Olağanüstü Oturum"undaki konuşmasını dinledi. Konuşma sonrası MHP Lideri Bahçeli ile Abbas bir araya geldi.

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde önemli bir olay gerçekleşti. Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM'deki "Filistin Konulu Olağanüstü Oturum"da dünyaya seslendi.

TBMM’DEN DÜNYAYA: "YA ZAFER YA ŞEHADET!"

TBMM'den tüm dünyaya seslenen Abbas, Türkiye'nin bütün uluslararası platformlarda İsrail’in saldırganlığı durdurmak için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirtti. Filistin Devlet Başkanı, işgalci İsrail'e ve destekçisi ABD'ye tepki gösterdi. Gazze'de başka bir devletin kurulmayacağının altını çizen Abbas, Gazze'ye gitme kararını TBMM'den duyurdu ve "Ya zafer ya şehadet!" ifadelerini kullandı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ DE DİNLEDİ

Soykırımcı İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamların TBMM’den dünyaya duyurulduğu bu tarihi konuşmayı dinleyenler arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer aldı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da salonda bulunarak Abbas'ın konuşmasını izledi.

BAHÇELİ, ABBAS İLE BİR ARAYA GELDİ

Filistin sorununun uluslararası platformda daha geniş bir yankı bulmasına katkı sağlayan tarihi oturumun ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas bir araya geldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri