MHP'li İsmet Büyükataman'dan Öztürk Yılmaz'a Sert Yanıt: "Evcilik Oynadığın Koltukta Rahat Dur..

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz’ın MHP ve Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarına sert sözlerle yanıt verdi. Büyükataman, Yılmaz’a yönelik eleştirisinde, “Evcilik oynadığı koltuğunda rahat dursun, kumda oynamaya devam etsin,” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Öztürk Yılmaz’ın Milliyetçi Hareket Partisi ve Devlet Bahçeli’ye yönelik açıklamalarına tepki gösterdi. Açıklamasında Yılmaz’ın haddini aştığını ifade eden Büyükataman, şu sözlere yer verdi:
"Çeyrek porsiyon bir tabela partisinin genel başkanı, MHP’ye ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye yönelik haddini aşan ifadeler kullanmıştır. Yetersiz idrak kapasitesiyle partimize istikamet çizmeye kalkışmak gibi komik bir girişimde bulunmuştur."

“Musul’da Görevini Yüzüne Gözüne Bulaştıran Birinden Tavsiye Almaya İhtiyacımız Yok”

Büyükataman, Öztürk Yılmaz’ın geçmişteki görevini hatırlatarak, şu ifadelerle eleştirilerini sürdürdü:
"Musul’da devlet görevinden kaçan ve kahramanlarımızı yüzüstü bırakan bu şahsın, evcilik oynadığı koltuğunda rahat durmasını, partisi ile birlikte kumda oynamaya devam etmesini tavsiye ediyoruz. Çapının yetmediği konularda Genel Başkanımızın ve partimizin adını ağzına almaması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz."

“MHP, Türk Milletinin Varlığına Adanmıştır”

MHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini vurgulayan Büyükataman, Devlet Bahçeli'nin siyaset anlayışına dikkat çekti:
"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, bugüne kadar attığı her adımı Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri için atmıştır. MHP, varlığını büyük Türk milletinin varlığına adamış bir partidir."

Büyükataman, son olarak Öztürk Yılmaz’ın sözlerinin Türk milliyetçileri için hiçbir anlam ifade etmediğini belirterek, "Türk milletinin ve milliyetçilerin, bu şahsın kendine yetmeyen aklına ihtiyacı yoktur," ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri