MHP'li İsmet Büyükataman'dan Yalan Haber Tepkisi: "Bahçeli'ye Karşı Organize Bir Operasyon Yürütülüyor"

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medyada MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında yapılan yalan haberlere sert tepki gösterdi. Büyükataman, bu haberlerin organize bir operasyonun parçası olduğunu ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, X hesabından yaptığı açıklamalarda, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye yönelik sosyal medyada yürütülen karalama kampanyalarına sert çıktı. Büyükataman, Bahçeli'nin hiç söylemediği sözlerin ona atfedilerek sosyal medyada yayıldığını belirterek, bu operasyonun arkasında organize ve taşeron bir siyasi grubun olduğunu vurguladı.

"Taşeron Partinin Trol Merkezinden Yönlendiriliyor"

Büyükataman, Bahçeli’nin yapmadığı açıklamaları yapmış gibi gösteren sosyal medya hesaplarının, bir taşeron parti tarafından yönetildiğini iddia etti. Büyükataman, bu hesapların FETÖ ve PKK'lı trollerle birlikte organize bir şekilde çalıştığını dile getirerek, bu tür karalama kampanyalarının bir karanlık stratejinin ürünü olduğunu ifade etti. Yalan haberlerin hızla yayıldığını ve ardından bu haberlere dayalı açıklamaların yapıldığını belirten Büyükataman, bu durumun siyasetten çok tıbbın konusu olduğunu vurguladı.

"Siyasi Geleceği Umutsuz Bir Genel Başkan"

Açıklamalarına devam eden Büyükataman, bu operasyonun arkasında sözde bir genel başkanın bulunduğunu ve bu kişinin siyasi geleceğinin umutsuz olduğunu belirtti. Yalan haberlerle Bahçeli'yi hedef alan bu şahsın, kendi ürettiği yalanlara inanıp, bunlara cevap verdiğini ifade eden Büyükataman, bu durumu "hastalıklı bir kafa yapısının ürünü" olarak nitelendirdi.

"Bahçeli’nin Milli Duruşu Milletimizin Takdirindedir"

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, açıklamalarında Devlet Bahçeli’nin milli duruşunun Türk milleti tarafından gayet iyi bilindiğini belirterek, bu tür yalan haberlerle yapılan saldırıların sonuçsuz kalacağını ifade etti. Büyükataman, son olarak, Bahçeli’ye yönelik bu organize operasyonun arkasındaki hastalıklı zihinlerin milletin takdirine bırakıldığını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri