MHP'li İzzet Ulvi Yönter: Özgür Özel Kronik MHP Düşmanıdır..

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yönter, gerçek CHP'lilerin Özel'den yaka silktiğini belirtti. İşte açıklamanın detayları...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'e karşı sert eleştirilerde bulundu. Yönter, açıklamasında Özel'in MHP düşmanlığına vurgu yaparak, gerçek CHP'lilerin de ondan rahatsızlık duyduğunu iddia etti.

"Özgür, Sen Kronik MHP Düşmanısın"

Yönter, açıklamasında Özgür Özel'i MHP düşmanı olarak nitelendirerek, “Özgür, sen kanamalı ve kronik MHP düşmanısın… Maşeri vicdan senin ciğerinin kaç okka ettiğini biliyor… Asıl ve esasen gerçek CHP’liler senden yaka silkiyor…” ifadelerini kullandı. Bu sözlerle Özel’in CHP içinde de istenmeyen bir figür olduğunu öne sürdü.

"Siyasette Rezil Rüsva Olacağın Günler Yakın"

Yönter, Özel'in siyasette başarısız olacağı günlerin yakın olduğunu iddia ederek, “Meraklanma, siyasette rezil rüsva olacağın günlere, içyüzünün nasıl fitne/fesat olduğuna herkes bilvesile şahitlik edecek…” dedi. Ayrıca, zamanla gerçeğin ortaya çıkacağını ve Özel'in itibarının kalmayacağını belirtti.

"Ziyansın, İsrafsın, İtibarsızsın"

Açıklamasında Özel'i sert bir dille eleştiren Yönter, onun siyasette bir yeri olmayacağını ifade ederek, “Allah ecelden aman verdiği müddetçe hep birlikte göreceğiz… Özgür, ziyansın, israfsın, itibarsızsın…” ifadelerine yer verdi. Bu sözlerle Özel'in siyaset sahnesinden silineceğini ima etti.

CHP'de İç Çatışma mı?

Yönter'in bu açıklamaları, CHP içinde Özgür Özel'e karşı bir memnuniyetsizlik olduğunu iddia etmesi bakımından dikkat çekici. Yönter’in, gerçek CHP’lilerin Özel’den yaka silktiğini belirtmesi, parti içi çatışmaların ve memnuniyetsizliklerin dışa vurumu olarak değerlendirilebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri