Adana Demirspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu İle Anlaştı

Türkiye 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Engin İpekoğlu, bugün 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından bir süredir görüştükleri İpekoğlu ile anlaştıklarını açıklayan Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, imza töreninde şöyle dedi:

"Engin İpekoğlu ile hedeflediğimiz Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Camiamızın beklentilerine cevap verebilecek, deneyimlerini, birikimlerini, hepsini içinde bulunduran bir hocamızla anlaşmak istediğimizi söylemiştik. Futbolculuk ve teknik adamlık döneminde milli takım ve Türk futboluna önemli hizmetleri bulunmuş Engin İpekoğlu hocamızla anlaştık. Adana Demirspor camiasına hayırlı olsun."

Adana Demirspor gibi büyük bir camiada teknik direktör olarak görev almanın kendisi için gurur vesilesi olduğunu ifade eden Engin İpekoğlu ise şunları söyledi:

"Hedefi şampiyonluk olan bir takımda görev almanın da çok zor olduğunu biliyorum. Bu zorluğun üstesinden geleceğiz. 3 puanlık sistemde puan farkının kapatılacağını biliyoruz. 1 günlük bile zaman kaybına tahammülümüz olmadığını biliyoruz. Buraya gelişimizin en büyük nedenlerinden biri de futbolcu arkadaşlarımızdır. Adana Demirspor’da oynayan şu an ki mevcut futbolcuların Süper Lig’e çıkma başarısı gösterecek düzeyde ve kalitede olduklarına inanıyorum. Elimizde sihirli değnek yok. Görev aldığım her kulüpte belirttiğim gibi elimizdeki sihirli değnek futbolcular, taraftar, yöneticilerimiz ve hatta basın mensuplarıdır. Eğer birlik ve beraberlik içinde olursak biz yol göstericiyiz ve yolu çizeriz, bu yol doğrultusunda doğruları yapmak da taraftarımız, yönetimimiz ve basın mensuplarının elindedir."

Bütün kentin başarı için kenetlenmesi gerektiğine inandığını anlatan Engin İpekoğlu, şöyle devam etti:

"Hedefi şampiyonluk olan bu takımların eğer birlikteliği sağlayamadıkları anda da başarısız olma ihtimalleri vardır. İnşallah biz teknik heyet olarak üzerimize düşeni yapıp, futbolcularımız da bizim gösterdiğimiz yolda doğruları yapmaya çalışırsa mutlu sona hep birlikte ulaşırız. Bu kadroya inanarak ve güvenerek geldik. İnşallah Süper Lig hedefine ulaşırız."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri