Adanaspor'dan da Teröre Tepki

PTT 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren lider Adanaspor, 1,5 günlük tatilin ardından pazar günü sahasında Adana Demirspor ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başlarken antrenmandan önce Türk Bayrağı açarak teröre karşı tepki gösterdi.

 

Adanaspor'un ısınma hareketleri, koordinasyon çalışması, tempolu düz koşu ile başlayan antrenmanı dar alanda maçla tamamlandı. Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu "Öncelikle keyifli bir derbi olacağını düşünüyorum. Önemli bir maç. Adanaspor olarak düşüncemiz kazanmaktır. Rakibimizin 4 puan önünde olmamız bir şeyi değiştirmiyor. Takımımızın hedefi şampiyonluk" dedi.

Turuncu beyazlı takımın futbolcularından Tevfik ve Nduka ise derbi maçı kazanarak zirvedeki yerlerini sağlamlaştıracaklarını söyledi.

Derbideki rakibi Adana Demirspor'un 4 puan üzerinde maça çıkacak olan turuncu beyazlı takımda Canber cezalı, sakatlığı devam eden Renan ve Ergin'in durumu ise son gün belli olacak.

PTT 1. Ligin 26'ncı haftasında pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda Adanaspor'un ev sahipliğinde yapılacak derbi maç saat 16.00'da başlayacak. Derbi'ye lider Adanaspor 47 puanla, üçüncü sırada yer alan Adana Demirspor ise 43 puanla başlayacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri