Antalyaspor-fenerbahçe (Soyunma Odaları)

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira Antalyaspor karşısında genç futbolcuların maçın son dakikasına kadar mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, “Birkaç pozisyon bulduk maalesef golle sonuçlandıramadık. Forma giyen herkesin performansından...

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira Antalyaspor karşısında genç futbolcuların maçın son dakikasına kadar mücadelesini sürdürdüğünü belirterek, “Birkaç pozisyon bulduk maalesef golle sonuçlandıramadık. Forma giyen herkesin performansından memnunum. Buradan memnun ayrılıyorum” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 6’ncı haftasında Antalyaspor ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısından Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira konuşmasına başlamadan önce tercümanına sadece maçla ilgili değerlendirme yapacağını belirtti. Sahadaki futbolcuların performansından memnun olduğunu vurgulayan Pereira, alt yapıdaki oyuncularının güçlü oyun sergilediğini söyledi. Alt yapıdan çok oyuncunun maçta forma şansı bulduğuna değinen Pereira, genç futbolcularının zorlu maça iyi çalıştıklarını ve istekli olduklarını ispatlığını kaydetti. Pereira, U21 takım antrenörü Şenol Çorlu’ya da genç futbolcuların A takıma hazırlanması ve yetiştirilmesinde emeği geçtiği için tebrik etti.

PEREIRA: GENÇ FUTBOLCULARDAN MEMNUN

Futbolcularının maçın son dakikasına kadar mücadelesini sürdürdüğünü dile getiren Pereira, “Hiçbir şekilde korkmadan oynadılar. Birkaç pozisyon bulduk maalesef golle sonuçlandıramadık. Forma giyen herkesin performansından memnunum. Buradan memnun ayrılıyorum. Özellikle alt yapımızın görünür hale gelmesi ve dışarıya karşı onlara bu fırsatı verdiğimizi göstermemiz açısından son derece önemli bir karşılaşmaydı” dedi. A takımdan maçta forma şansı bulan oyuncularının da profesyonel olarak işlerini iyi yaptığını belirten Perira, onların da performansından çok memnun olduğunu söyledi.

MORAİS: TAKIMIMI ÇOK BEĞENDİM

Antalyaspor Teknik Direktör Jose Morais de maçta fazla forma giyemeyen oyuncuları değerlendirme şansı bulduklarına değindi. Maç skorundan memnun olduğunu dile getiren Morais, “Daha iyi olabilirdik. İlk yarıda Oktay ve Birkan ile girdiğimiz gol pozisyonları golle sonuçlanabilirdi. Fenerbahçe de iyi mücadele etti. İyi hazırlanmışlar. Hızlı, agresif bir takım. Ben takımımı çok beğendim. Daha iyiye gidiyoruz düzeliyoruz” diye konuştu.

DHA İYİ OLACAĞIZ

Maçın ilk yarısında sahada dengeli futbol izlendiğini anlatan Morais, takımının topa daha fazla sahip olduğu anlar olduğunu belirtti. İkinci yarı Fenerbahçe’nin oyunda dengeyi sağladığını ve uzun topla çıkmaya çalıştığını aktaran Morais, takımımızın rakip ataklarında defans organizasyonu daha iyi olduğunu ve gün geçtikte daha da iyileştiğini söyledi.

KONYASPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçlarının ardından son 16 turundaki Torku Konyaspor maçını önemsediklerini kaydeden Morais, “Torku Konyaspor maçı çok daha önemlidir bizim için. Her maça çıkarken hedefimiz kazanmak. Önümüzdeki maç kupa maçıysa onu da kazanmaktır. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Nerede kimle oynadığımız önemli değil, kazanmak için çıkarız. Bu hırsla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz takımızı hazırlıyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri