Euro 2016'da Almanya Yarı Finale Penaltılarla Yükseldi

Euro 2016'da çeyrek final karşılaşmasında Çeyrek Final mücadelesinde Almanya, 90 dakikası ve uzatmaları 1-1 biten maçta İtalya'yı penaltılarla 6-5 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Almanya yarı final maçında Fransa-İzlanda maçının galibi ile oynayacak.

 

KARŞILAŞMA ÖNCESİ SAYGI DURUŞU

UEFA'nın aldığı karar doğrultusunda, Almanya - İtalya karşılaşması öncesinde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bombalı terör saldırısını ve Bangladeş'te ki terör saldırısını protesto amaçlı, tüm oyuncular ve hakem triosu saygı duruşunda bulundu. Taraftarlar da bu saldırıları alkışlayarak protesto ettiler.

Almanya-İtalya karşılaşmasının istatistikleri şu şekilde:

Stadyum: Stade de Bordeaux

Hakemler: Victor Kassai, György Ring, Vencel Toth (Macaristan)

Teknik Direktör: Joachim Löw


ALMANYA: Neuer, Hector, Boateng, Höwedes, Hummels, Kimmich, Khedira (16.dk Schweinsteiger), Kroos, Mesut Özil, Müller, Mario Gomez (72.dk Julian Draxler)

Teknik Direktör: Antonio Conte

İTALYA: Buffon, Chiellini (121.dk Simone Zaza) , Barzagli, Bonucci, De Sciglio, Florenzi (86.dk Matteo Darmian), Parolo, Giaccherini, Sturaro, Eder(108.dk Lorenzo Insigne) , Pelle

SARI KART: 56.dk Sturaro, 57.dk De Sciglio, 59.dk Parolo, 91.dk Graziano Pelle, 103.dk Giaccherini (İtalya) 90.dk Hummels, 112.dk Schweinsteiger (Almanya)

GOLLER: 65.dk Mesut Özil (Almanya) 78.dk pen .Bonucci (İtalya)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri