Fenerbahçeli Futbolcular Celtic Maçını Yorumladı

GLASGOW / DHAFenerbahçe'ye Celtic karşısında beraberliği getiren 2 golü kaydeden Brezilyalı oyuncu Fernandao, takıma katkı sağladığı için çok mutlu olduğunu söyledi.Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fernandao,...

GLASGOW / DHA

Fenerbahçe'ye Celtic karşısında beraberliği getiren 2 golü kaydeden Brezilyalı oyuncu Fernandao, takıma katkı sağladığı için çok mutlu olduğunu söyledi.


Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Fernandao, "Tüm takımı tebrik etmek gerekiyor. Hocamızın bize verdiği güven çok önemliydi. Bu şekilde geri döndük. Tüm takım kendini bu maça verdi. Zor deplasmandı ve beraberlik hiç kolay değildi. İyi bir takıma karşı oynadığımız maçta beraberliği yakalamak çok iyi oldu. Takımıma katkıda bulunabildiğim için çok mutluyum" dedi.


Hocanın kararlarına saygı duyulması gerektiğinin altını çizen Fernandao, "Biz hocanın kararlarına saygı duymak zorundayız. Karar veren hocadır. Robin van Persie oynadığında elinden gelenin en iyisini yapmak istiyor. Ben de sahada olduğumda onun saygı duyduğunu düşünüyorum. Önemli olan takımdır. Saygı duymalıyız hocanın kararlarına. Önemli olan Fenerbahçe'nin kazanmasıdır" ifadelerine değindi.


SİMON KJAER: "ÇOK İYİ BİR TAKIM RUHU GÖSTERDİK"


Danimarkalı oyuncu Simon Kjaer 2-2 berabere biten Celtic maçı sonrası çok iyi bir takım ruhu gösterdiklerini söyledi.


Simon Kjaer, "Son 2 maçta kendimizi zor durumlara düşürdüğümüzü biliyoruz. Ama çok iyi bir takım ruhu gösterdik ve iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Her iki maçta da geri dönüş anlamında özellikle bu maçta, bu anlamda iyi bir performans ortaya koyduk. Hatalar yaptık evet ama hatalarımızdan ders almak zorundayız. Örnein duran top meselesi ve bunun gibi başka hatalarımızda oldu. Bu hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. İyi şeyleri de almak mecburiyetindeyiz, örneğin bu akşam gösterdiğimiz takım ruhu gibi" dedi.


1-1 berabere biten Molde Ajax maçını da değerlendiren Kjaer, "Önemli onların berabere kalmış olmaları. Grupta hala her şey mümkün. Olumlu sonuçlar almak istiyoruz. Bu sonuçları almak zorundayız" diye konuştu.


MEHMET TOPAL: "GALİPTE GELEBİLİRDİK AMA OLMADI"


Mehmet Topal şu ifadeleri kullandı:


"Açıkçası kazanmak için çıktık sahaya. İyi başladık. Takım halinde 15 dakika pozisyon vermedik. Duran toptan gol yedik. Şanssız bir pozisyondu ve kötü bir pozisyondan yedik golü. 2-0 dan 2-2 yakalamak önemliydi. Galipte gelebilirdik ama olmadı. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Rakiplerimiz de berabere kaldı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Artık bu maçı geride bırakıp hafta sonu oynayacağımız lig maçına konsantre olmalıyız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri