Gaziantepspor (0-3) Ümraniyespor

Gaziantepspor, TFF 1.Lig'in ilk haftasında sahasında misafir ettiği Ümraniyespor'a 3-0 mağlup oldu.

STAT: Kalyon Stadyumu

HAKEMLER: Burak Şeker (xx), Selahattin Altay (xx), Gökhan Barcın (xx)

GAZİANTEPSPOR: Adnan (xx), Şenol (xx), Alpay (xx), Serhan (xx), Mehmet Sait Üzümcü (xx) (Dk. 82 Mustafa Emirhan Özyaşar), Zeki (xx), İlker (xx), Oktay (xx), Müslüm (xx), Gökhan (xx) (Dk. 82 İbrahim Halil Keser), Harun (xx)

ÜMRANİYESPOR: Burak (xx), Mustafa Çakır (xx), Andreas (xx) (Dk. 78 Samet), Bulut (xx) (Dk. 73 Timur x), Rangelov (xx), İbrahim Akdağ (xxx), Mehmet Seyfettin Sedef (xx), Oğuz (xx), Cleyton (xx) (Dk. 87 Bahadır), Mücahit (xx), Emircan (xx)

GOLLER: Dk. 28 Emircan, Dk. 66 ve 71 (penaltı) İbrahim Akdağ (Ümraniyespor)

SARI KARTLAR: İlker (Gaziantepspor), Andreas, Mustafa Çakır (Ümraniyespor)

MAÇTAN DAKİKALAR

28'inci dakikada Cleyton'un pasıyla ceza sahası dışında buluşan Emircan'ın düzgün vuruşu ağlarla buluştu: 0-1.

41'inci dakikada orta sahadan gelen topu iyi kontrol eden Oğuz'un şutu auta çıktı.

59'uncu dakikada Alpay'ın serbest vuruşta yaptığı ortasında ceza sahası içinde topa iyi yükselen Serhan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlağı kaleci kornere çeldi.

66'ıncı dakikada orta sahadan aldığı topla ceza sahası içerisine ilerleyen İbrahim'in vuruşunda top fileleri havalandırdı: 0-2.

71'inci dakikada kazanılan penaltıda, penaltı noktasında topun başına geçen İbrahim'in şutunda top kaleye girdi: 0-3. Karşılaşma konuk ekibin 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇIN ARDINDAN

Gaziantepspor teknik direktörü Bünyamin Süral, takıma destek çıkılması gerektiğini belirterek, şunları dedi:

"Oyuncularım ezilmediler, inandılar ve kendilerine güvendiler. Çok güzel birşekilde mücadele ettiler. Kendilerini kutluyorum. Bazı olumsuz durumlar oldu. İki yabancı oyuncularımız, son anda oynamayacaklarını belirterek gittiler. Takımı sattılar, alacaklarını istediler. Buna rağmen bu çocuklar, takımlarına sahip çıktı. Hepsinin yanaklarından öpüyorum. Gaziantepspor'a sahip çıkılmasını istiyorum. Gaziantepspor'u, eski yıllarına getirmek istiyoruz. Bazı göller yedik, bu gölleri acemi olduklarından dolayı oldu. Hakem hataları oldu. Bu çocukların güven ve itibarını kırmasınlar."

Ümraniyespor teknik direktörü Bayram Kadir Bektaş da karşılaşmada takımını görme imkanı olduğunu belirterek, "Bizim için güzel bir mücadele oldu, 3 gölümüz oldu. Karşımızda genç ve dinamik bir takımla mücadele ettik. Bizlerde kendi oyuncularımızı görmüş olduk. Genç ve dinamit bir takım vardı, onlarda. Oyunun başında bizi biraz zorladılar. Oyunun sonuna doğru bizim de kalitemiz ön palana çıktı. Bu kadar olumsuzluklara rağmen Gaziantepspor'a teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri