Kasımpaşa - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

SERHAN TÜRK- İSTANBUL / DHAKasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.Rıza Çalımbay, penaltının yanı sıra girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini...

SERHAN TÜRK- İSTANBUL / DHA

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.


Rıza Çalımbay, penaltının yanı sıra girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, "Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın büyük katkısı oldu, diğer arkadaşlar onlara ayak uydurdu ve kazandık" diye konuştu.


Akhisar Belediyespor maçına yönelik yaptıkları hazırlıklarda zorlu bir mücadele üzerine çalıştıklarını anlatan Çalımbay, "Disiplini bozmadan oynamamız gerektiğini söyledim. Aynı şeyler çıktı. Oyun disiplini iyi olan bir takım. Deplasman maçlarında iyi savunma yapan takımdı. Ona göre mücadele ettik" dedi.


İstedikleri oyunu zaman zaman sergileyemeselerde kazandıklarını kaydeden Çalımbay, "Kimse oyundan kopmadı. İyi bir galibiyet aldık ama uzun ve değişik bir ligde mücadele ediyoruz. Mutlaka istikrar yakalayıp, sonunda iyi yerde bitirmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.


Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın genelinde üretken davranmadıklarını ifade ederek, "Birinci ve ikinci bölgemiz daha ileri çıkmalıydı. Pozisyonlar bulmamız gerekiyordu. 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma düşüncesi hakim oldu" diye konuştu.


Yenilgiden dolayı üzgün olduklarını vurgulayan Cihat Arslan, "Puanla veya üç puanla dönebilirdik. Puan veya puanları hak ettik mi o da tartışılır. Kasımpaşa ligin önemli kadrolarından biri, kazanmayı başardılar" dedi.


Karşılaşmanın hakemlerini de eleştiren Arslan, "Penaltı pozisyonunda kırmızı kart da olabilirdi. Yediğimiz ilk golde faul vardı. Maçın 60-70 dakikasında hakem Kasımpaşa lehine hatalar yaptı. Ancak bunlar bize maç kaybettirmedi. Biz hatalarımız neticesinde mağlup olduk" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri