Tarihi Futbol Kulübü Satılıyor! 2. Lig'in Gözde Takımıydı Bölgesel Amatör Ligine Düştü!

Futbol kulübünün satışı için başkandan açıklama geldi. Daha önce başarılara imza atan ve 2. Lig'de mücadele eden takım, şimdilerde satılığa çıkarılmış vaziyette. Takımı kimin alacağı ve büyütmek için yatırım yapacağı merak ediliyor.

Tarihi olan bir futbol kulübü satılmak üzere. Pek çok kişinin adını duyduğu kulüp için yeni bir dönem başlayacak. Bir süredir aldığı kötü sonuçlardan ötürü 2. Lig'den en dibe kadar düştü.
Başkan Gökhan Baylan'ın yönetiminde bulunan ve İstanbul Süper Amatör Lig'e ait olan Sancaktepe Futbol Kulübü, satışa sunulduğu haberleriyle şaşkınlık yarattı. Kulüp, geçmişte 2. Lig seviyesinde mücadele etmiş olsa da, zamanla gerileme yaşayarak Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

Son bilgilere göre, Başkan Gökhan Baylan, Sancaktepe FK'yı sadece 750 bin TL karşılığında satışa çıkarmıştır. Baylan, kulübü en kısa sürede yeni sahiplerine devretmek istediği için talip olan kişilerle görüşmeler yapmaktadır. Ancak bu gelişme, Sancaktepe FK'nın geleceğiyle ilgili soru işaretlerini de beraberinde getirdi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri