Sony'den PlayStation 5 Kullanıcılarına Yeni Özellikler Geldi!

Sony, PlayStation 5 kullananlar için yeni özellikleri derledi.

Sony, PlayStation 5 kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyan kapsamlı bir sistem güncellemesi yayınladı. Bu güncellemeyle birlikte, oyuncular artık kişiselleştirilebilir bir ana ekran olan Welcome Hub'a sahip olacaklar.

Eski Keşfet sekmesinin yerini alan Welcome Hub, oyuncuların sık kullandıkları oyunlara, arkadaşlarına ve uygulamalara hızlı erişim sağlamalarına olanak tanıyor.

Güncellemenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de Parti Paylaşımı. Bu özellik sayesinde oyuncular, mesajlaşma uygulamaları üzerinden sesli sohbet parti bağlantılarını kolayca paylaşabilecekler. Böylece arkadaşları, PS5'te çevrim içi olmasa bile oyun içi sohbetlere katılabilecek.

PlayStation Camera ile oluşturulan kişiselleştirilmiş 3D ses profilleri, oyun deneyimini daha da gerçekçi hale getirecek. DualSense kontrolcüsünün pil ömrünü uzatmak için tasarlanan uyarlanabilir şarj özelliği ise oyuncuların oyun keyfini kesintiye uğratmadan devam etmelerini sağlayacak. Bu özellik, DualSense, DualSense Edge ve PSVR2 kontrolcülerinde destekleniyor.

Uzaktan oyun özelliği de güncellenerek daha stabil bir performans sunuyor. Böylece oyuncular, PS5'lerini uzaktan daha rahat bir şekilde kullanabilecekler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri Haberleri