Müge Anlı, İle Ünlü Sanatçıdan Narin Güran Kavgası..

8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybı tüm Türkiye’yi yasa boğarken, Müge Anlı konuyla ilgili yaptığı açıklamalarla tartışmalara son noktayı koydu. Demet Akalın ise Anlı’nın sözlerine tepki gösterdi.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Narin’in katledilmesiyle ilgili soruşturma sürerken, Müge Anlı’nın programında bu olayı işlemesi yönünde sosyal medyada yoğun talepler gelmeye devam etti. Anlı, daha önce yaptığı açıklamada, yeni sezon başladığında Narin Güran cinayetiyle ilgili bir yayın yasağı olduğunu belirtmişti. Ancak bu durum, izleyicileri tatmin etmedi.

Müge Anlı'dan Sert Tepki

Anlı, bugün programında Narin ile ilgili yapılan haberlerde kendi adının geçmesini eleştirdi. Canlı yayında şunları ifade etti:

"Geçen gün özellikle bu küçük Narin ile ilgili yapılan haberlere 'Müge Anlı yayıncılığı' deniyor. Bunlar Müge Anlı yayınlarının yanından bile geçmeyecek yayınlar. Ben yayınımı yaparım, olayın adli sürecini çözmek benim işim. Benim adımı kimse bu işlere katmasın.”

Anlı, "Hala bu konular konuşulurken adımın geçmesini esefle kınıyorum. Ben araştırıyorum, okuyorum, çalışıyorum. Benim adımı bu olaylarla ananları tek tek cevaplandırırım. Ben özellikle işlemedim” dedi.

Demet Akalın'ın Tepkisi

Müge Anlı'nın açıklamaları üzerine, olayın başından beri Narin Güran’ın durumunu gündeme getiren Demet Akalın, Anlı’nın sözlerine yanıt verdi. Yayınından bir saat önce Müge Anlı’ya "Neden Narin’i işlemiyorsun?" diye sormuştu. Akalın, Anlı’nın çıkışına karşı, “Mügeciğim bana sallamana gerek yok! Belki seni izler de annesi insafa gelir, demiştim. Niye herkesin merak ettiği sorudan rahatsız olursun ki?!" ifadelerini kullandı.

Toplumda Yükselen Tepkiler

Narin Güran’ın kaybı, yalnızca medya değil, sosyal medya ve toplumda da büyük bir yankı uyandırdı. Olayın ardından oluşan toplumsal tepki, çocuk güvenliği ve cinayet vakalarına dair önemli tartışmalara yol açtı. Müge Anlı ve Demet Akalın gibi tanınmış isimlerin bu konudaki görüşleri, geniş kitlelerce takip ediliyor.

Adalet Arayışı Sürüyor

Narin Güran’ın ölümü ve Müge Anlı’nın bu konudaki tavrı, toplumda adalet arayışının ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm bu gelişmeler ışığında, Narin Güran davasının nasıl sonuçlanacağı ve bu olayların toplum üzerindeki etkisi merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri Haberleri