OĞAN'IN KİME HİZMET ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI..

Deniz ÖZKÖK

Sinan Ogan'in kim olduğu artik net belli oldu. Kendisini Aksaray boşuna desteklemiyor. Aksaray destekliyor, Akp'nin yandas medyasi destekliyor.

Koray Aydin ise sahsi menfaat pesinde kosan koltuk ugruna her dönem firsattan istifade etmek isteyen bir Aday Adayı olan lider birisi degildir yanlis yapiyor.

Bu iki adayin önünü kesinlikle Aksaray açiyor, saray destekliyor, yandas medya destekliyor.

Kongre tarihi açiklandi, bunlar daha neyin pesinde koşuyor niye Saray destekli kongre çabasina giriyorlar? Liderimiz Devlet Bahceli'dir herkes haddini bilecek!

Sn Genel Başkanı istemeyen sevgili abilerime kardeşlerim ve ablalarım bu başarısız dedigimiz bu süreçte hepmı genel başkanın suçu var sizlerde bizlerde hıçmi suç yok? Yav arkadaslar bizler Sn genel başkanı eleştırmeyi bile bilmiyoruz. Kısacası kimse hiç kimse bos yere AKP nin oyuncusu Olmasın bu hareketin bu davanın bi lideri vardır oda Sn Devlet Bahçeli dir.

Lider olmak ayrıcalıktır ilim işidir çalışkanlık ve akıl işidir doğruluk işidir . Kibir işi değildir.Kibirlenip öfkesini yenemeyen kendi başarisızlığıni parti başkanına atanlar mhp ye lider olmasınlar kimse istemez.

Konuyu okuyun. Tezi inceleyip çürütün sonra doğruyu gösterin. Siyasi bir partide lider olmanın yolu bellidir siyasetin kendi içinde bir ahlakı ve kuralı vardır.

Kendinde liderlik kumaşı goren gitsin beyan etsin. Ben her bir fikrimle ülkücüyüm mhp den başkasına oy vermedim Devlet Bahceli nin meclisteki en delikanlı lider olduğunu düşünüyorum.

Liderimiz hakkinda saygisizlik yapan ileri geri konusanlar Ülkücü ve MHP li degildirler.

Deniz Özkök

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.