Allah-u Ekber

Fikri ATILBAZ

Bu sevinç neyin nesi? Ya da bu güç gösterisi nedir? Niye işin içinde olan insanlar doğruyu söyleyecekler ya atlarına binip tıpış tıpış gidecekler. Böylesi bir vukuat bize göre değil! Yalnızlığın üstüne yalnızlık koymaktır bu. Açtıkları çukurun üstünde oyun oynamaktır bu. Yaşasın adalet deyip, insanlığa gönlünü seve seve açmaktır bu. Kalem oyunlarına son vermektir bu. Kendini temize çıkarmaktır bu.

Nasıl ki insan, insanlığını unutur, ha işte öyle bir şey bu! Fırat Yılmaz Çakıroğlu, ülke için dönüm noktası, beklide PKK için masalların bittiği yer burası, İzmir Adalet Sarayı olacak. Acılar dinecek, gözyaşları gibi, merhaba adalet diyecek tüm İzmir, tüm Türkiye merhaba diyecek. Yeni güne bismillah denilecek, bir karar verilecek! Hak, hukuk için bir karar verilecek. Merhaba dünya!

Bu uzun yolculuğa Ülkücüler çıktı, bekliyorlar sonuç ne olacak! Kim ne derse desin, Allah var, Allah şahit, mutlaka iyi olacak. İhanete son vermek için, sabrımızın taşmaması için, adalet isteyen bizler için, karar çabuk verilmeli, yarın Türkiye gülmeli. Yarın mutlu olmalı insanlar. Mutluluğun hakkını vermeli.

Çıktığımız kutlu Allah yolunda bizleri muvaffak et Yarabbi. Ülkemizi payidar eyle, düşmanlarımızı yerlerde süründür Allah'ım. Bizi yarınlarda, yeni başlayacak, hiç bitmeyen kavgalarda güçlü kıl Allah'ım.  Ülkücülüğümüzü Ülküsüzlere verme Allah'ım. Biz bozuk yolların sağlam ayakları, hiç kapanmayan bayraklarıyız.

Allah şahidimizdir, La ilahe illallah Muhammeden Resulullah, biz buyuz: yolda yürürken, savaşa giderken Allah Allah sesleriyle kısıkta olsa sesimiz: Biz Ülkücü nesilleriz. Ya Allah Bismillah Allah-u ekber diyerek yarınlara koşan, Allah için, hak davası güden nesilleriz.

Bu davada savaşa hayır demeyiz, yanlış anlaşılmasın, savaştan kaçmayız hiçbir zaman. Tetikteyiz her an. Sıra sıra şehitlerimiz için, bekliyoruz adaleti yolunu bulması için. Bu işe gülenler alçalıyorlar haberleri yok. Oysa Türk gelir mi oyuna! Hepsi hazırlık içinde var gücüyle çıkacak sonuca, Savaşmak büzüm rengimiz, kan bizim kanımız, ese bizim sesimiz… Yarınlara uzayan…

Biz Ülkücüler yarınların dimdik umuduyuz, isyana karşı gelen sesleriyiz. Biz isyanıyız yarınların. Derde son vereceğiz. Allah-u ekber diyerek gürleyecek, demeyenlerin başına düşecek, sarsılmaz tavrımızla, tüm dünyayı sarsacak mutlu günlerin habercisi olacağız.

Allah-u ekber nidaları, sesleri yeri göğü titretmek için, gür çıkacak. Ve inanıyoruz ki Hak Haksız bırakılmayacak ve Ülkücüler kazanacak! Allah-u ekber.

Sağlıcakla kalın! 

 

Fikri ATILBAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.