Balon Patlayacaktır

Fikri ATILBAZ

Artık herkes net olarak görmeye başladı, herkesin her doğruyu gördüğü, kimin neyi savunduğunu herkes görmüştür. Burada çok acı bir nokta ortaya çıktı, birer Türk olarak içinde bulunduğumuz yerde yapılmak istenenlere bu sefil gruplar, oluşumlar arasında körü körüne birliktelik kurdular. Dış düşman belli fakat iç düşmanlar birlik olup asla kendini belli etmeden Türkiye'nin karşısında duruyor. İşte bu hengamede kurulan kötülerin ortaklığı, Milliyetçi Hareketle AKP'nin kurmuş oldukları ittifaka karşı gelmekteler, bozmaya çalışmaktalar. Oysa bu ittifakın Türkiye'nin karşısında bir birlikteliği olamaz. Olsa olsa bu ittifak Milliyetçi düşünce ve hislerle kurulmuş olabilir. Milliyetçi Hareketin içinde yer aldığı bir ittifak kim ne derse desin asla kötü niyetlilere ve niyetlere hizmet etmez.

Gerçek bu kadar yalınken buna dayanamayan CHP'liler eften püften işlere ve yalanlara sarılıp özellikle Milliyetçi Hareketi kötülemeye çalışıyor. Özellikle bu kötülemeyi laf cambazı olan kişilerce yapıyor. CHP seçim güvenliği altında partileri ziyaret etmeye başladı. Bu faaliyetlerinden ötürü Milliyetçi Hareket tarafından ret edilince neye uğradığını şaşıran CHP'liler neye uğradığını şaşırdılar. Ve iftiralarını olmayacak bir şekilde ispatlamaya çalışıyorlar. Neymiş Milliyetçi Hareket bir yetkili tarafından seçim güvenliği belgesini istemiş. Böyle bir saçmalığı Milliyetçi Harekete atmak, Milleti kandırmaya çalışmaktan başka bir şey değildir. Milliyetçi Hareket Partili Grup Başkanları bu konuyu çok güzel açıklamıştır.

Burada bakılması ve anlaşılması gereken nokta kapı kapı gezip seçim güvenliğini anlatmaya çalışan CHP'nin bu amacı kullanarak HDP'yle ortaklığın önünü açmasına Milliyetçi Hareketi de alet etmek istenmiştir. Ancak ne acıdır ki her gün Milliyetçi Harekete hakaretler yağdıran Özel ve saz arkadaşları tarafından yapılmak istenen ziyaret asıl maksadına yani HDP'yle beraber seçime girme arzuları yattıkları şov kendileri için hüsranla bitmiştir. Bu yapmaya kalkıştıkları anlamsızı herkesi dahil ederek anlamlandırma girişimi çok acı bir sonla karşılaşmıştır.

İşin içine HDP'yi de katarak bütünleştirici bir hava doğurmaya kalkanlar Milliyetçi Hareketin kapısında hüsrana uğramıştır. Sadece bu olayda bile Milliyetçileri haklılığı tüm millet tarafından görülecektir. Özellikle de bu maruz kaldıkları asil hareketi çarpıtmaya kalkışan CHP'liler yine yalanlar ipe dizmektedirler.

Milliyetçi Hareket Partisini kendileri gibi iktidar hırsıyla yanıyor gibi görenler, iktidar olma hırsından gözlerini öyle şeyler bürümüş ki yakayı ele veriyorlar. Örneğin son seçimlerde yaptığı büyük bir yalanı yanlışı Lider Devlet Bahçeli'ye Başbakanlık teklifinde düştükleri konum içine düşmüşlerdir.

Çünkü Milliyetçi Hareketçiler vatan tehdit altındayken asla siyasi ikbal peşinde olmazlar, çünkü onlar Ülkücüdürler. Onlar için ekmek ya da su nasıl ihtiyaçsa bir Ülkücü için de Milli Devlet ve Kızıl Elma Ülküsü aynı değerdedir.

Bu rezil teklifi, Lider Devlet Bahçeli şöyle karşılamıştır: "Sayın Kılıçdaroğlu ne yapmak istiyor. Bu işler oyuncak mı? Devlet yönetimi söz konusu, Başbakanlık sende kalsın ne demek? Biz koltuk meraklısı değiliz. Bu işin ciddiyetinden çok uzak yaklaşım. Ciddiye alınacak yanı yok" erdemli bir bakış açısıyla, bu ahlaksız teklifi elinin tersiyle gerisin geriye göndermiştir.

Meraklısı için Yargıtay'ın açıkladığı yeni tablodan söz etmek isterim. Herkesin istifa ettiği söylenen Milliyetçi Hareket 484.574 üyeye sahip, her gün televizyon kanallarında lanse edilmeye çalışan İYİ Parti ise 54.064 üyeye sahip (Bu kayıtlar Yargıtay sayfasından alınmış ve herkese açıktır). Milliyetçi Hareketten istifa eden ve ihraç edilenlerin sayısı 14.000 bin üye il sayısına böldüğümüzde 180'e bile düşmüyor. Herkes bilsin istedim. Milliyetçi Hareketi ihanet sebebiyle bitti sananların sonu hüsran içinde olmak olacaktır. İsimlerini cila yapa yapa parlatanlar ihanet çukurunda yok olup gideceklerdir. Şişirilen balonlar gerçeklerle karşılaşınca ya sönecek ya da patlayacaktır.

Milliyetçi Hareket Atatürk İlkelerine bağlı, Başbuğun 9 Işık'ı ile beslenen, Devlet Bahçeli gibi Başbuğun yanından hiç ayrılmamış önce Türkiye diyen bir Lidere sahiptir.

Sağlıcakla kalın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.