Biz Allah'a Kurban Olmuş Kullarız

Fikri ATILBAZ

Dudaklarımıza düşen, gönlümüzdeki sevdadır. Bizi konuşturan sevdamızdır. Bitmeyen aşkımızdır. Korkusuz aşkımız, sonsuz birliğimiz, Liderimizin doğruluğudur. İlk fırsatta can evimize düşen birlik ve beraberliğimizdir. Bizi bir arada tutan şey, Türklüğümüzdür. Bir arada tutan Rahmetli Türkeş'imizdir. Bereketimize bereket katan, bizi dosdoğru kılan Allah'ımıza şükürler olsun. İlahi adalete sığınarak koşuyor ve hareket ediyoruz hatta ona göre konuşuyoruz. Allah bizi korkusuz kılmış.

Hak bildiğimiz ve gördüğümüz bu kutsal ve mübarek davada, hakkımızda hayırlı olan ne varsa üstümüzde. Bu yolda üstümüze düşen ne varsa Allah'ın izniyle başaracağız. Bu yolda elde edilmesi gereken ne varsa elde edeceğiz. Haklı olduğumuz davada başaracağız. Kimse şaşırmasın ve yalnız kalmasın! Hak olan yolda Hak davayı yürüteceğimize herkes emin olsun. Kimse unutmasın rahmetli Alparslan Türkeş'in yani Başbuğ Türkeş'in bıraktığı emanet, eğil ellerde yürümekte ve hak ettiği yerlere doğru ilerlemektedir.

Türk üzerine aldığı görevleri ve "Ne mutlu Türküm Diyene!" öz sözünü gerçekleştirmekte, kelime-i şahadette iman etmekte ve hak olan yolda, İslam'ca yürümektedir. Türk Allah'ın birliğini ve tek hüküm sahibi olduğunu kabul eden ve bu yolda peygamberi Hz. Muhammed'e inanan, İslam'ın şartlarını kabul eden inanmış, sadece inanmış, inandıklarının gerçekleşmesi için çabalayan kutlu yolun hak davalılarıdır.

Bu yüzden, hain tutsaklıklar, projeler, teslimiyetler Türkün başını öne eğmemiş, 12 Eylülde kurulan sehpalar yeminini bozamamış, hala devam ettirmektedir. Çünkü Türk'ün yemini kavli beladan bu yanadır. Haktır, gerçektir, kutsaldır. Karşımızda olan her münafık, o halde kalacak, Türk'ün yüzü Allah'ın kuvvetini koruduğu için yüzü gülecek ve ebediyete taşıyacaktır.

Türk eğilmez başını dik tutarak kedisine verilen güçle diz çökmemekte ve dik durmaktadır. Yol başçısını bu yolda Devlet, diyerek seçmiş ve Ülkücüler olarak onun emrine girmişlerdir. Hakkın emrinde olan Ülkücü Hareket, İslam'ın gönüllü olarak emrindedir. Hak aşıkları, Türk Uluları olarak yaşamaya yemin etmişler ve Allah'ın sarsılmaz kulları olmuşlardır.

Rahmetli Başbuğ Türkeş'ten, Lider Devlet Bahçeli'ye emanet, hak kalmış olan bu kutsal dava, hiçbir dikeni kabul etmeden hak yolda, Türk olarak yürüyecektir. Bu sevdanın delileri olarak, "Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır." Diyen tarihi kahramanın yolunda yürüyecek olan Allah dostlarıyız.

Yolumuz hak, bahtımız açıksa bu dünyada, korkmayalım yürüyelim sağ salim Allah yolunda. Hep beraber, doğru şekilde yürüyelim Allah'a teslim olmuş bir şekilde. Korkusuzca, yiğitçe. Biz bu yolda Allah'a adanmış, kurban olmuş, kullarız.

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.