Ey CHP Ve Yanındakiler!

Fikri ATILBAZ

Atatürk'ü küçümseyen, hatta Apo'yla bir tutan bir anlayışta olan bir hocayı eş tutan, Atatürkçü diye yayın yapan, Cumhuriyet Halk Patisinin genel başkanı, İsmet Paşanın savunucusu, halka hakkı zindan eden, komünistlerin dert ortağı, Bağımsız Türkiye karşıtı Kılıçdaroğlu, toplumsal barışı ve genel affı savunmaktadır. Hodri meydan, Apo asılsın deyin, oylama yapalım deyin, hemen durun bakalım, adamın savunmasına, ne diyor? Diye itirazda bulunur. Beraberinde ona hak veren, doğru diyen, Amerikancı insanlar ona hak verir ve bu istemini doğru kabul eder. Yanına aldığı milliyetçi geçinen sağcı ve socu, Aydınlık tipi milli adamlarda onların bu görüşlerini savunurlar. Böylece Türk karşıtları bir araya gelmiş olur.

Bu görüşte olan siyasi hareketten bir fayda beklemeniz mümkün mü? Bakın Kılıçdaroğlu yıllar önce -Galiba 2010 Adıyaman Kongresinde ya da miting de ne diyor- "Genel affı" savunmuş, "Toplumsal barış"ı sağlamaktan bahsetmişti.

Yani PKK silah bırakacak, Ordu operasyonları durduracak, PKK'lı olmak suç olmaktan çıkacak ve ardından af ilan edilecek. Tabii af "genel af" olacak. Yani Apo bile yararlanabilecek."

Böyle bir şeyle, fikri yapımız bu diyerek yola çıkanlar; ancak ve ancak ABD durağında durarak emir ve görüşlerini alır, yollarına devam ederler. Bize söyleyecek başka söz bırakmadılar. Aslında söyleyeceğimiz başka bir şeyin olmasına da gerek yok!

Bugünlerde Üniversiteler de yaptıkları PKK'cı eylemlerden tutuklandıkları için, akademisyen olmadıkları için, Türkiye'nin bölünmesine çalışan akademisyen kılıklı insanların, büyük Atatürkçü olarak tutuklandığını savunduktan bir gün sonra o densizin Kandil'de fotoğrafları yayınlanınca hemen susan bu Kılıçdaroğlu ve adamları nasıl bir iş içinde yer almaktadır?

Bu CHP'yle Milli bir Devlet olunmaz! Hele Aydınlık tayfasıyla aynı noktadan beraber asla birlikte hareket edilemez. Türk'ü kabul etmeyen, Türklüğü kabul etmeyen bu adamlarla asla aynı yolda yürünmez. Dediklerini çiğneyen, PKK yanında yer alan, Aydınlıkçı olan bir CHP'yle birlikte hareket etmek; kendini Ülkücü göstermeye çalışan insanlara düşmez. Türk'ün mertliği bu kahpece işe düşmez. Ve onlarla bir olarak hareket etmez.

Milliyetçi Hareket Partisi ana fikirde Türklüğün yer almadığı bir siyasi hareketi asla kabullenmez. Bu işi, yürüyüşü Bir tek Allah yolunda yürürken kabul edebilir. Doğru olanda, hak olanda budur. Bugün bu anayasadan dolayı AKP'nin karşısında olanlar yarın PKK'cı bir anayasa değişikliğine maruz bırakıldıklarında, Türk Milliyetçileri ne diyecektir, ne cevap verecektir.

Bugün bu anayasa değişikliğine "Hayır" diyenlerin buradaki amaçlarını çok iyi bir şekilde irdelemek zorundadır. Hepiniz bilmektesiniz ki son pişmanlık fayda vermemektedir. Bu yüzden biz ve bizim gibiler sonuna kadar bu görevi ifa etmelidir. Başka çıkış yolu yoktur.

Türkiye bu yolla doğruyu görecek ve yolunda sağlam adımlarla yürüyecektir. Bağımsız Türkiye, bu sayede ayakta kalacak, bağımsızlığını tüm dünyaya kabul ettirecektir.

Herkes bu minval üzerinde düşünmelidir!

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.