FETÖ'nün Ayarsız Çıbanı

Fikri ATILBAZ

Trump'un mu desteği var, yoksa onarlın değişikliği mi? Hep Türkiye oyunların içinde, ister istemez durum böyle. Mıknatıs var sanki, her önemli olaydan bir Türk sorumlu, nasıl iştir belli değil? Dağlarda, tuzaklarda, şehirlerde operasyonlar hep hazır. Her yerde bir Türk çıkabiliyor. Her kahpe olayın ardında haince bir tuzak ve o tuzağın içinde bir Türk hazır.

Ankara'da bir operasyon, bir sergi salonu basılıyor. Yapanlar Ruslar, güvenlik Ruslarda, hainlik Ruslarda. Hiçbir önlem yok. Adam, Rus büyükelçisinin arkasında, rahat rahat öldürüyor. Nedeni belli değil! Sonra öldüren öldürülüyor. Sebepsiz bir son… Beklenmeyen bir son… Rus büyük elçi öldürülüyor, sonrası ölüm korkusu. Silahlar sıkılıyor. Büyükelçiyi vuran adamın kurşunu bitiyor ve öldürülüyor.

Bu işler baya değişmiş. Öldürenin sıkı bir şekilde teslim alınması gerekirken, diri bir şekilde yerde olması gayet ilginç bir olaydır. Bu nasıl bir iştir? Oraya nasıl girmiştir? Vebal kimdedir? Güvenlik ne halde? Teröristler iş başında, Devletler uyuyor!

Her yanımızda bombalar patlıyor. Can çekişenler bizimkiler: Ölenler öldürülüyor ve yanan canlar bizim. Ölüm kapımıza kadar geliyor ve acısını, günahını biz çekiyoruz. Nasıl bir iştir anlamak zor. Bir satış mı var? Oynanan oyun acı ve çok açık bir saldırı. Sanki birileri çıkmış meydan okuyor. Tınlayan yok! Bu nasıl bir saldırıdır, adam Türk? Olay sözde FETÖ bağlantılı. Yazıklar olsun ki, darbeyi önledik, o kadar can gitti; ama biz hala FETÖ'nün siyasi ayağını yakalamamak için direniyoruz. Ve bu sonucu elde edinceye kadar bu oyun, bu tuzak, FETÖ karın ağrımız sürecek! FETÖ örtüsü kalkıncaya kadar bu oyun devam edecek.

Bitti, bitiyor deyinceye kadar ölenler Türk olacak! Vurulanlar Türk olacak, kalleş FETÖ'cüler gerçek Türk sayılacak. O badem bıyıklar kayganlaşacak. Biz beleyeceğiz. Biz bekletileceğiz. Bu amansız savaş onların istediği gibi devam edecek. Onlar yine sağa, sola saldıracak? Onlar yine vatansız olacak, yine Devlet aleyhine çatışacaklar ve hep öldürecekler. Onlar bu samimiyetsiz oyunu oynayacaklar. Beyin takımı olarak Amerika'nın kucağında oturan FETÖ çıkacak. Biz yine onlarla geçinelim diyeceğiz. Bunca asalağın asalaklıklarını yaşayacağız. Devlet kurumları bunlarla dolmuşken, bir nesil Atatürk'ten soğutulmuşken, isyanımız bastırılmışken, ne hale düştüğümüz MHP tarafından görülmüşken, Y-CHP bu işle özel olarak şeytanca ilgilenirken, kendi evimizi kendimiz soymaya teşebbüs edeceğiz.

Vatan bu amaçsızlarca el değiştirip, oradan oraya vuruluyorken, canı acıtılıyorken, Allahsızlar tarafından gömülüyorken; Bu sessizlik niye? Bu global ölçekte sessizlik neden? Ayakta vurulanların aşkına bu düzensizlik nedir?  Bu namertçe oyun nedir? Kara gömleklilerin, kızıl gömleklilerin, Almanya'da pazara dalan Tır'ın renk'i nedir? Ey batı önce bu soruyu cevapla? Bu kalleşliğin temelinde CIA, kolları Kızıl, ayakları FETÖ mü?

Bu çarpık ilişkiler neyi gösteriyor? Dünyayı nereye doğru sürüklüyor bu beyinsizler, nereye doğru yol alıyoruz? Bu gidiş, bu kaçış, nereye doğru? Beraber yol aldığımız bu sapıklar kim? Hangi devlet ya da devletler bize karşı, nasıl, ne tür bir oyun içindeler? Biz nasıl bir çıkış içinde, nasıl bir kurtuluş belirledik?

Suçsuz, günahsız insanlarla nereye kadar birlikte hareket edeceğiz? Nereye kadar bu bildiğimiz oyuna devam diyeceğiz? Ne zamana kadar Allah'ın adını kendimize yasak edip, savaşacağız? Oysa biz Allahsız değil, Allaha adanmış bir milletiz. Allah'a kul olmuş ve bunu gerçekten kabul etmiş, iman erleriyiz.

Bizi ezmek isteyenler dönüp de bir maziye baksınlar, bizi daha iyi etüt etsinler. Kim olduğumuzu iyice öğrensinler. Bizden bundan sonra korksunlar! Biz Allah-u ekber diyerek, Allah Allah sesleriyle, "Ne mutlu Türküm diyene." diyerek dünyaya nam salmışız, yine salarız.

Siyah rengiyle beyaz karlara bile leke bırakan Obama'nın kara yüzünü kaldıran dünya, ABD'nin şimdiki başkanı Trump'u mu kaldırmayacak?

Günahkarlar bir arada cehenneme!  

Sağlıcakla kalın!

 

Fikri ATILBAZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.